Naslovnica / NOVICE / V soboto je NOČNO SANKANJE na Veliki planini že zasedeno, danes in v nedeljo pa so še prosta mesta!

V soboto je NOČNO SANKANJE na Veliki planini že zasedeno, danes in v nedeljo pa so še prosta mesta!

Ob pričetku zimske sezone na Veliki planini so navdušeni sankači in ljubitelji zimskih športov pohiteli z rezervacijami, zato vas obveščamo, da so prosta mesta konec tedna za nočno sankanje le še danes, 25.1.2019 ter v nedeljo, 27.1.2019.

Vsi, ki bi želeli doživeti nočno sankanje na 1666m nad morjem, ob razgledu na Ljubljansko kotlino, pohitite z rezervacijo! Obvezne predhodne najave zaradi omejitve števila sankčev na progi ter rezervacije sani sprejemamo na info@velikaplanina.si ali tel. številki 01 8327 258.
Od 25. – 27. januarja je cena vseh vozovnic samo 10,00€*

*Akcijska cena ne velja na letne ter družinske vozovnice in na vozovnice, ki že vključujejo popuste.

Nočno sankanje na Veliki planini po razsvetljeni, 2,5 km dolgi progi!

Na začetek proge se obiskovalci povzpnejo z dvosedežnico. Sedežnica v času nočnega sankanja obratuje ves čas ter tako v povprečju omogoča 6-8 spustov. Ob spustu se lahko sankači okrepčate v gostišču Zeleni rob, kjer na vas čakajo okusne domače pripravljene jedi na žlico, sladki skutini štruklji, topel čaj in drugi napitki. Prav tako je odprta tudi okrepčevalnica Skodla na zgornji postaji nihalke.

V soboto, 26.1.2019 ODPIRAMO OTROŠKI ZIMSKI PARK
V soboto, 26.1., odpiramo OTROŠKI ZIMSKI PARK, kamor vabimo vse otroke na sankanje, spust s snežnimi tubami, kepanje, postavljanje snežakov in druge zabavne otroške vragolije. V času obratovanja smučišča je sankaška proga zaprta in s tem namenom smo se letos odločili odpreti otroški zimski park, kjer se bodo otroci lahko brez skrbi sankali in igrali v povsem svojem kotičku! Otroški zimski park se nahaja neposredno v bližini vlečnice Jurček, le 200 m od zgornje postaje nihalke. Uporaba otroškega parka je brezplačna!

IZKORISTITE SUBVENCIONIRANE VOZOVNICE ZA KAMNIŠKE OSNOVNOŠOLCE!
Na voljo so subvencionirane vozovnice za šoloobvezne otroke s stalnim bivališčem v občini Kamnik ter varovance Varstveno delovnega centra Sožitje Kamnik. Subvencija v višini 40% velja na smučarske vozovnice, dnevne vozovnice ter nočno sankanje. Ne velja ob nakupu letnih vozovnic in družinskih vozovnic ter ob nakupu akcijskih vozovnic.

Na subvencionirano vozovnico opozorite na blagajni na spodnji postaji nihalke.

Od 31.1.2019 dalje pa bosta smučišče in nočno sankanje obratovala vsak teden od četrtka do nedelje, smučišče tudi vsak dan med šolskimi počitnicami in prazniki.

Sledite nam na našem facebook in Instagram profilu ter spremljajte aktualne novosti ter ugodnosti, ki jih pripravljamo našim obiskovalcem.
Obratovanje in urnik naprav ter dogajanje na Veliki planini si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Vabljeni na Veliko planino!

Velika planina d.o.o.