Naslovnica / NOVICE / Začela se je nova sezona kamniških Kul petkov

Začela se je nova sezona kamniških Kul petkov

S sinočnjim glasbeno-kulinaričnim druženjem v parku Evropa, se je začela nova sezona kamniških Kul petkov, ki bodo Kamničane in obiskovalce Kamnika razveseljevali domala vse petke letošnjega poletja.

Kljub precej svežemu prvemu petkovemu večeru letošnjega poletja, ko bi se skorajda bolj prilegla skodelica kuhanega vina, kot kozarec mrzlega pivo, je prvi v seriji letošnjih kamniških Kul petkov, ki so prav luštno zaživeli v lanskem letu, v park pri železniški postaji privabil kar lepo število obiskovalcev.

Kako bi jih tudi ne, saj je bilo poskrbljeno tako za dobro hrano in pijačo, kot tudi glasbeno zabavo z zasedbo LaQustik, ki so nekaj venčki prav solidno izvedenih svetovnih hitov, razveseljevali obiskovalce, ki se niso ustrašili svežine poletnega večera, ampak so prišli v park na sproščeno druženje.

Serija prireditev, ki je med Kamničani že v lanskem letu požela številne pozitivne odmeve in lep obisk, ohranja že poznano podobo, v Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik pa so se letos potrudili še nekoliko bolj, saj so poskrbeli tudi za nekaj več preprosto improviziranih sedišč, ki so še posebej prav pridejo vsem, ki bi radi sede in v miru pojedli katerega izmed raznolikih obrokov s ponudbe stojnic.

Če ste včerajšnje druženje v parku Evropa morda zamudili, lahko košček utripa začutite iz fotografij in priložnostnega videoposnetka, ki pa vam žal ne morejo postreči tudi z vonjem in okusi.

Kot že rečeno, se bodo kamniški Kul petki odvijali prek celega poletja, in sicer vsak petek med 18. in 23. uro, tako da se bodo že prihodnji petek v parku razlegli swing ritmi v izvedbi zasedbe Swingwagon, bržčas pa se bo park ovil tudi v vonjave še bolj raznolike gostinske ponudbe.

 

Fotografije: Kamnik.info in ZTŠK Kamnik