Naslovnica / NOVICE / Vredno občudovanja: Zahvala gospe Olgi Kotnik

Vredno občudovanja: Zahvala gospe Olgi Kotnik

Društvo staršev otrok s posebnimi potrebami si že dlje časa prizadeva, da bi v Kamniku odprli dnevni center za mlajše odrasle, kjer bi lahko nekdanji otroci, zdaj pa že mlajši odrasli aktivno preživljali svoje dneve v ustvarjanju in medsebojnemu druženju, zato so več kot veseli vsakršne pomoči, kakršno jim je velikodušno namenila tudi gospa Olga Kotnik.

Pot do odprtja dnevnega centra je, kljub razumevanju in podpori lokalne skupnosti najbrž še dolga, se pa na njihova prizadevanja odzivajo tudi posamezni dobrotniki, med katerimi zagotovo izstopa gospa Olga Kotnik, ki se ni zgolj pridružila društvu, ampak je delo in prizadevanje društva podprla tudi z osebno donacijo, za kar so ji člani društva neizmerno hvaležni.

zahvala_DSOPP11

Za njeno nesebično pomoč, razumevanje in podporo se ji člani društva, še posebej pa otroci oz. mlajši odrasli, od srca in tudi zahvaljujejo, svojo hvaležnost, pa so ji, po svojih močeh, izrazili tudi s skromno zahvalo v kateri so zapisali:

»Spoštovana ga. Olga Kotnik

Društvo staršev otrok s posebnimi potrebami se vam iskreno zahvaljuje za vašo donacijo. Še naprej se bomo trudili, da bomo z vašim darom pomagali gibalno oviranim osebam in jim z vašo pomočjo omogočili srečnejše in kvalitetnejše življenje.«

zahvala_DSOPP21