Naslovnica / Napovedi in obvestila / Zaključek smučarske sezone na Veliki planini – Kupiš 1 vozovnico, dobiš 2

Zaključek smučarske sezone na Veliki planini – Kupiš 1 vozovnico, dobiš 2

Izkoristite še zadnji smučarski vikend na Veliki planini in se še zadnjič v tej zimi predajte užitkom na snegu. Ta vikend, od petka do nedelje izjemna akcija pri nakupu odraslih smučarskih in sankaških vozovnic. Kupiš 1, dobiš 2 . Razveselili bomo vse odrasle smučarje in sankače, ki nas bodo ta vikend obiskali.

SMUČIŠČE pod dvosedežnico Šimnovec se razprostira na višini med 1412 in 1666 m ter ponuja 3 km smučarskih prog, od katerih večina sodi med srednje zahtevne proge. Smučate lahko od petka do nedelje, med 9.00 in 16.00 uro. Najmlajši smučarji in smučarji začetniki lahko zavoje vadijo na OTROŠKEM SMUČIŠČU JURČEK. Vlečnica Jurček se nahaja tik ob vznožju dvosedežnice Šimnovec, dolžina proge pa je 300m. Proga je varna in primerno urejena. Družinam ponujamo ugodne družinske smučarske vozovnice, kjer družina (z do štirimi otroci) smuča že za 30€. Smučišče Velika planina velja za priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane in Kranja.

velika planina krpljanje

Pri zgornji postaji nihalke si lahko izposodite KRPLJE in pohodniške palice in se odpravite na potep po neurejenih poteh in raziskujete planino. KRPLJANJE je šport, vse bolj poznan in priljubljen, zanj pa ne potrebujete veliko kondicije, ampak le dobro voljo.

velika planina nocno sankanje

Še zadnji vikend v tej zimi pripravljamo NOČNO SANKANJE za vse adrenalina in avantur željne. Osvetljena in urejena proga se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec in je dolga 2,4 km. Možna je tudi izposoja sani za 2,5€ (v kolikor kupite eno karto in eno dobite gratis si lahko izposodite le ene sani za 2,5€, izposoja drugih sani stane 5€ ). Nočno sankanje poteka od petka do nedelje, od 17.00-20.00. Zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21.00 uri. Zaradi omejenega števila sankačev so potrebne predhodne rezervacije na telefonsko številko 031-680-862.

velika planina zeleni rob

V neposredni bližini smučišča se lahko okrepčate na ZELENEM ROBU in v okrepčevalnici SKODLI. Na Zelenem robu si lahko privoščite odlične jedi na žlico, pečenice in najboljše skutine štruklje. Za vas pred okrepčevalnico Zeleni rob postavimo tudi ležalnike, da se ob pogledu na sosednje vršace naužijete toplih pomladnih sončnih žarkov.

V okrepčevalnici Skodli poskrbimo, da med športom ne boste žejni, strežemo pa tudi pice.

Vse ljubitelje naravnega žganja in domačih aromatičnih likerjev vabimo v Žganjeteko pod Veliko planino, kjer v sklopu Gostilne Pod žičnico lahko poizkusite domača, ročno pridelana žganja, ki vam pričarajo nepozabne trenutke.

Doživite torej aprilsko smuko na Veliki planini in izkoristite akcijo, kjer kupite 1 odraslo smučarsko ali sankaško vozovnico, drugo pa vam podarimo in se poslovite od letošnje zime na Veliki planini!

PROMOVeč informacij in živo kamero si lahko ogledate na www.velikaplanina.si.