Naslovnica / ŠPORT / 10. Mednarodno prvenstvo Kamnika v namiznem tenisu

10. Mednarodno prvenstvo Kamnika v namiznem tenisu

10. Mednarodno prvenstvo Kamnika v namiznem tenisu je odigrano v OŠ Marije Vere v nedeljo 24.11. V finalnem delu je nastopilo 50 Igralcev na desetih mizah.

Kamniški igralci so s prikazano všečno in kvalitetno igro prišli do stopničk v zelo močni konkurenci. V elitni kategoriji je Gregor Svetec prejel pokal za tretje mesto. Kolajne so osvojili: Tone Starc, Srečo Berlic, Tomaž Zelič in Dušan Volkar. Prvaki so postali: Martin Janežič (Šmarje Sap) v elitni, Gorazd Štor (Celje) v mojstrski in Nedeljko Čikojević (Srbija) v rekreativni kategoriji.

Značilnosti jubilejnega prvenstva so: lepo zaigrana Zdravljica ob otvoritvi, tekoča in brezhibna izvedba tekmovanja, nove profesionalne mize in obisk župana, g. Mateja Slaparja, ki je bil navdušen nad vnemo, kvaliteto in zagnanostjo tekmovalcev. Obljubil nam je, da pride na drugi del prvenstva, ki bo v nedeljo 15. decembra, mogoče celo, kot igralec. Takrat bomo igrali v kategorijah: ženske posamezno, mešane dvojice, moške dvojice in moški posamezno. Izvedli bomo tudi tekmo amaterskih reprezentanc Slovenije in Srbije.

Vse zainteresirane vabimo na treninge namiznega tenisa v OŠ Marije Vere ob sobotah in ob nedeljah ob 10:00 uri.

Zapisal: Željko Đurić, Namiznoteniški klub Kamnik