Naslovnica / NOVICE / 100% uspeh, dva diamantna in 13 zlatih maturantov poklicne mature na GSŠRM

100% uspeh, dva diamantna in 13 zlatih maturantov poklicne mature na GSŠRM

Poklicno maturo so opravili vsi dijaki in dijakinje GSŠRM, ki so maturo opravljali v spomladanskem roku, med njimi pa je tudi 15 zlatih maturantov ter dva diamantna, ki sta osvojila vse možne maturitetne točke.

Danes so v prostorih Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra podelili maturitetna spričevala 86 dijakinjam, dijakom ter udeležencem izobraževanja odraslih, ki so v spomladanskem roku pristopili k poklicni maturi.

Prav vsi so zrelostni izpit tudi uspešno opravili, med že tako uspešno generacijo pa se je zasvetilo kar 15 zlatih poklicnih maturantov, med katerimi sta dva prejela tudi celoten izkupiček točk in s tem postala diamantna maturanta.

Med kandidati jih je bilo 30 s programa ekonomski tehnik in 56 s predšolske vzgoje, na GSŠRM pa so se razveselili tudi podatka, da se je letos dvignil tudi uspeh v številu doseženih točk v primerjavi s preteklim letom.

Spričevalo s pohvalo za izjemen splošni uspeh in doseženih vseh možnih 23 točk sta prejela Timotej Marinko, s programa ekonomski tehnik in Tija Mujakić, s programa predšolska vzgoja.

Družbo jima dela še 13 zlatih maturantk in maturantov s spričevalom s pohvalo za izjemen splošni uspeh, in sicer Rok Krmavnar, Lukas Lupis Pirc, Pia Radovan in Rok Šuštar Grudnik s programa ekonomski tehnik ter Hana Dacar, Lara Hribar, Hana Hrvat, Leja Kralj, Tanai Movern, Anže Pančur, Klara Podjed, Katja Tomšič in Tjaša Uršič s programa predšolska vzgoja.

 

Vsem maturantkam in maturantom poklicne mature iskreno čestitamo in želimo, da jih srednješolska popotnica uspešno vodi skozi življenje!

Vir in fotografije: GSŠRM