Naslovnica / Črna kronika / Kronika PP Kamnik (od 15. do 21. 6. 2015)
Simbolična fotografija.

Kronika PP Kamnik (od 15. do 21. 6. 2015)

Kamniškim policistom ni nikoli dolgčas. V preteklem tednu so največ obravnavali tatvine, iskali pobegle voznike, v Šmarci, pa so nastopili kot varuhi javne morale, ko so pomagali vinjenemu dobrovoljčku, ki je, na veliko pohujšanje cele vasi, obležal s spuščenimi hlačami.

 

Mercedes ostal brez vrat
15.6.2015 – Obveščeni smo bili o vlomu v vozilo na Klavčičevi ulici. Z zbiranjem obvestil in ogledom  je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči z razbijanjem stekla na zadnjih levih vratih vozila znamke Mercedes C200, bele barve, prišel v notranjost in nato odvijačil prednja leva vrata vozila in jih odtujil. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 500 EUR materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Tatovi se že pripravljajo na zimo
16.06.2015 – Obveščeni smo bili o tatvini drv na Malem Rakitovcu. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je NN storilec preko noči izvršil tatvino 6 metrov bukovih drv iz travnika v bližini st. hiše. Z dejanjem je NN storilec povzročil za okoli 400 EUR materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

Pijan obležal s spuščenimi hlačami
16.06.2015 – S strani občanke iz Šmarce smo bili obveščeni, da je sosed močno pijan in vpije po ulici. Z zbiranjem obvestil in razgovoru je bilo ugotovljeno, da je občan  zaradi močne pijanosti padel po tleh ter tam obležal s spuščenimi hlačami, kar je pri mimoidočih vzbujalo javno zgražanje. Pri padcu na tla si je omenjeni rahlo poškodoval glavo, zato je bilo na kraj poklicano reševalno vozilo ZD Kamnik, kjer so občana oskrbeli in ga odpeljali domov. Občanu je bil zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru (nedostojno vedenje na javnem kraju) izdan plačilni nalog.

Pošten najditelj telefona
17.6.2015 – Na PP se je zglasil občan, kateri je na Trgu Talcev našel mobilni telefon znamke Samsung GT 19505, rjavo-črne barve, z IMEI: 352745060331091,  z vstavljeno sim kartico Tuš mobila in z sivim plastificiranim ovitkom . Oškodovanca mobilni telefon čaka  Napisan zapisnik o najdenih stvareh, oddan zahtevek na Tuš mobil in opravljen vnos v FIO 000237663. Nahaja se v garaži 3.

Pobegnil s kraja nesreče
18.6.2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo na Tomšičevi ulici. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila tekom dopoldneva trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne  da bi lastniku posredoval podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo ob odkritju povzročitelja le temu izdali plačilni nalog..

Zrezane pnevmatike na Ljubljanski
19. 6. 2015 –  Policisti so obravnavali poškodovanje osebnih vozil na Ljubljanski cesti. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pršel parkiranih vozil ter z neznanim ostrim predmetom poškodoval pnevmatike na treh vozilih Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 250 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Trčil in pobegnil
19. 6. 2015 –  Policisti so obravnavali  prometno nesrečo na Cankarjevi cesti. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila tekom trčil  ter s kraja odpeljal ne  da bi lastniku posredoval podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo ob odkritju povzročitelja le temu izdali plačilni nalog..

Tatvina registrskih tablic
19. 6. 2015 –  Obveščeni smo bili o tatvini registrskih tablic s parkiranega vozila na Korenovi cesti. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je NN storilec iz vozila odtujil obe registrski tablici.. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

V Šmarci ukradli moped
21.6.2015 – Obveščeni smo bili o tatvini kolesa z motorjem znamke Tomos,tip Twister,reg.št.LJ SV-20,črno sive barve v Šmarci. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odpeljal nezaklenjeno kolo z motorjem. Z dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za okoli 1300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

 

Podatke za kroniko PP Kamnik je pripravil Mirko Končina.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve