Naslovnica / Črna kronika / Zakonca sta se sprla zaradi igranja harmonike
Simbolična fotografija

Zakonca sta se sprla zaradi igranja harmonike

Prehod iz starega v novo leto za kamniške policiste ni bil prav nič prazničen, saj so se morali ubadati z vrsto različnih primerov. Še največ dela so imeli v preteklem tednu z zakonci in žlahtniki, ki so praznične dni izkoristili za poglobitev medsebojnih odnosov s prepiri in pretepi. Med drugim, verjeli ali ne, tudi zaradi igranja harmonike.

Kronika policijske postaje Kamnik ( od 28. 12. do 3. 1. 2016 )

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA KAMNIŠKI OBVOZNICI
28. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na Kamniški obvoznici, kjer je neznani voznik neznanega vozila zapeljal desno izven vozišča in trčil v reklami pano, ki je nato padel na ograjo podjetja. Po trčenju je neznani voznik s kraja odpeljal, ko ga policisti izsledijo, pa bo moral poravnati tudi materialno škodo v višini približno 1500 eurov. Policisti zaenkrat še zbirajo obvestila.

TATVINA V TRGOVSKEM CENTRU
28. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v trgovski center v Kamniku, kjer je bil v eni izmed trgovin prijet storilec, ki je zagrešil tatvino več artiklov. Policisti so se z zmikavtom pogovorili na kraju samem, zoper njega pa bodo, zavoljo spornega prednovoletnega »nakupovanja«, na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

POŽIG BARAKE V GODIČU
29. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v Godič, kjer je prišlo do požara v leseni baraki. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do lesene barake in jo na neznan način zažgal. Požar so gasilci pogasili, nastala je materialna škoda za cca. 500 eur. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA NA KRANJSKI CESTI
30.12. 2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na Kranjski cesti, kjer je neznani voznik neznanega vozila pri nepravilnem premiku z vozilom na parkirišču trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Na poškodovanem vozilu je nastala materialna škoda za cca. 300 eurov. Policisti zbirajo obvestila o pobeglem vozniku, zoper katerega bodo ustrezno ukrepali.

VLOM V GOSTINSKI LOKAL
30.12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na vlom v gostinski lokal v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta dva neznana storilca z razbitjem vhoda v gostinski lokal prišla v notranjost lokala, kjer sta odtujila nekaj žgane pijače, blagajno v kateri je bil dnevni izkupiček, ter denarnico z menjalnim drobižem. Policisti so opravili ogled in zavarovali sledi. Po zbranih obvestilih bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

SILVESTRSKI PRETEP
31.12. 2015 – Na zadnji dan starega leta so bili policisti PP Kamnik poslani na  intervencijo v zasebnem prostoru, kjer so se med seboj sprli in stepli družinski člani. Do telesnih poškodb pri »družinskem silvestrovanju« k sreči ni prišlo, bodo pa policisti zoper kršitelja v pretepu izdali plačilni nalog.

POŽAR NA VELIKI PLANINI
1. 1. 2016  – Policisti PP Kamnik so bili obveščeni o požaru na Veliki planini. Ugotovljeno, da je se je iz neznanega razloga vžgala podrast in grmičevje. Gasilci so požar pogasili, koče na Veliki planini pri požaru niso bile ogrožene. Policist o dogodku še zbiramo obvestila.

NA SILVESTROVANJU MAHNIL ŽENINEGA SOPLESALCA
1. 1. 2016 – Do manjšega incidenta je okrog 1. ure zjutraj prišlo tudi na silvestrovanju na Glavnem trgu, kjer je eden izmed udeležencev silvestrovanja, brez kakega pravega vzroka, močno udaril soplesalca svoje žene, ki je zaradi udarca padel po tleh, zaradi poškodb pa je moral zjutraj poiskati tudi zdravniško pomoč. Ker poškodbe, ki jih je zadobil poškodovani niso bile povsem nedolžne, med drugim je dobil pet šivov, se bo znani storilec bržčas moral soočiti tudi s policisti, po vsej verjetnosti, pa mu, tudi zaradi pokvarjenega silvestrovanja, ne uide niti odškodninska tožba.

SPOR ZAKONCEV ZARADI IGRANJA HARMONIKE
1. 1. 2016 – Na prvi dan novega leta so bili policisti poslani v stanovanje v Kamniku, kjer sta se zakonca sprla zaradi igranja harmonike. Ali je harmoniko igral mož, ali žena, sicer ne vemo, predvidevamo pa, da jo je igral mož, saj je odšel iz stanovanja še pred prihodom policistov, zato bodo le-ti z njim razgovor opravili naknadno. Kdo ve, morda jim pa še kako zaigra in zapoje, v vsakem primeru pa z nesojenim glasbenikom, ki mu huda žena ne pusti igrati harmonike, iskreno sočustvujemo.

ZAPARKIRANJE POTI NA SV. PRIMOŽ
2. 1. 2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na pot proti Sv. Primožu, saj so prejeli obvestilo, da naj bi bila na poti parkirana vozila, ki naj bi ovirala promet. Ob ogledu na kraju samem so policisti ugotovili, da je bilo ob poti dejansko parkiranih več vozil, ki pa prometa niso ovirala, zato policisti niso ukrepali. Predvidevamo, da so parkirana vozila zmotila kakega nesojenega dobitnika »Zlatega volana«.

PROMETNA NESREČA NA CESTI KAMNIK – STAHOVICA
3. 1. 2016 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na cesti Kamnik – Stahovica, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v betonsko ograjo. Do telesnih poškodb v prometni nesreči ni prišlo. Nastala je materialna škoda za cca. 2.200 eurov zoper povzročitelja je bil izdan plačilni nalog.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve