Naslovnica / Črna kronika / 38-letni voznik je ponoči zapeljal s ceste in trčil v drevo

38-letni voznik je ponoči zapeljal s ceste in trčil v drevo

Danes ponoči, nekaj po polnoči, je na lokalni cesti proti Pšajnovici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila poškodovana voznik in sopotnik.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so policisti z ogledom kraja in do sedaj zbranimi obvestili ugotovili, da je nesreči botrovala vožnja z neprilagojeno hitrostjo, zaradi katere je 38-letni voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Pri trčenju sta voznik in njegov 35-letni sopotnik utrpela telesne poškodbe, preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal, da voznik ni vozil pod vplivom alkohola, saj je bil preizkus negativen.

Oba ponesrečenca so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči, na kraju nesreče pa so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so na poškodovanem vozilu odklopili akumulator, potegnili avto nazaj na cesto in z razsvetljevanjem prizorišča nesreče pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči in policiji.

Po prvih ocenah je v nesreči nastalo za kakih 5000 evrov škode, policisti pa vse okoliščine prometne nesreče še preverjajo. Po vseh zbranih ugotovitvah bo zoper povzročitelja izveden ustrezen ukrep.