Naslovnica / NOVICE / Arhitekturni nasvet v Kamniku
Foto: Rok Kosec, MC Kotlovnica

Arhitekturni nasvet v Kamniku

Ekipa Arhitekturnega nasveta se je v sredo, 18. oktobra prvič podala v Kamnik. Svoj delovni prostor je zavzela v prostorih Kreativnice, ki sicer deluje pod okriljem Mladinskega centra Kotlovnica. Svoje nasvete sta z obiskovalci tokrat delila Matic Brdnik in Marta Vrankar.

Sproščeno popoldne se je odvijalo v iskanju optimalnih rešitev mladih kamničanov, ki imajo sveže poslovne ideje oz. si želijo urediti nove domove. Kljub začetni zadržanosti so se nasveti kmalu razživeli v slikovitih razpravah. Obiskovalci so s temeljito predpripravo na samo svetovanje opravili odlično delo. Svetovalnica je razvila sproščene dialoge med obiskovalci in svetovalcema. Pogovor in s tem spoznavanje življenjskih slogov obiskovalcev so pripeljali rezultate sončnega jesenskega popoldneva na željen nivo in obenem odprli nove možnosti za razvoj projektov. Odprtost ljudi in jasno izražanje svojih želja sta namreč ključna za razumevanje med arhitektom in naročnikom ter upoštevanje njegovih želja.

Želja Arhitekturnega nasveta ostaja, da bi se tudi kamničani že v fazi razvoja osnovne ideje ob snovanju novih prostorov ali prenovi obstoječih, odločali za nasvet arhitektov ter se z njimi posvetovali o svojih načrtih in potrebah. Strokovni pristop k oblikovanju prostorov poleg nezadovoljstva ob morebitnih nepravilnostih prihrani tako čas kot denar. Vabljeni na Arhitekturni nasvet tudi v novembru!

Ekipa Arhitekturni nasvet
Foto: Rok Kosec, MC Kotlovnica

Več info: www.arhnasvet.si