Naslovnica / Trači in tračnice / Bojsi imajo težave z nezvestimi ženskami

Bojsi imajo težave z nezvestimi ženskami

Fantje iz skupine Bojsi so še mladi in najbrž še ne vedo, da so ženske kot živa meja; če jih ne neguješ in se jim ne posvečaš, začno lesti k sosedu. Ampak grenke izkušnje so jih, razen v alkohol, vrgle v tudi glasbeno ustvarjanje in snemanje novega videospota z naslovom »Ko si me varala«.

Tragično pretresljiv videospot, ki je bil posnet v Kamniku, bi lahko, vsaj v neki meri, spominjal na krajšo glasbeno različico zgodbe Lassie se vrača (s tragičnim koncem), se, vsaj moškemu delu občinstva, globoko v srce vtisne predvsem zaradi srhljivega prizora, ko nezvesta in nesojena zaročenka, vpričo svojega fanta, ki ga v nabreklih hlačah žuli neizročen zaročni prstan, vzame v roke simpatičnega kosmatinca njegovega skrivnega tekmeca, kar prevaranega snubca navede k pakiranju kovčka in odhodu na morje oz. dopust, kar je svojevrstna, domala umetniška alegorija na enoletno utapljanje v alkoholu.

Skratka, Bojsi so posneli valček, ki utegne na veselicah dekletom in ženam vzbujati slabo vest,  ob veseliških šankih pa povzročati poplavo solz, šank rund in morebiti celo pretepov, kot smo izvedeli neuradno, pa se že v kratkem nameravajo lotiti snemanja precej bolj vesele polke z naslovom “Kadar skočim čez plot, vedno padem na…”