Naslovnica / NOVICE / Božična zgodba z živimi jaslicami v Snoviku

Božična zgodba z živimi jaslicami v Snoviku

Člani Turističnega društva Tuhinjska dolina so sinoči v Bizjakovih dolinah pri Termah Snovik že desetič uprizorili božično zgodbo z živimi jaslicami, ki je bila letos popestrena z nastopom Prifarskih muzikantov.

Največja in najbolj obiskana tradicionalna prireditev Turističnega društva Tuhinjska dolina je tudi včeraj v Tuhinjsko dolino privabila množico obiskovalcev, ki so si z zanimanjem ogledali na zanimiv način predstavljeno božično zgodbo v naravnem okolju ter prisluhnila nastopu ansambla Prifarski muzikanti.

Številne obiskovalce je v imenu organizatorjev pozdravil predsednik TD Tuhinjska dolina Ivan Hribar, ki se je zbranim zahvalil za obisk, jim zaželel lepe praznike ter besedo prepustil glasbenikom in igralcem, ki so božično zgodbo v Bizjakovih dolinah letos uprizorili že desetič.

jaslice snovik 2015 3

jaslice snovik 2015 28

Organizatorjem dobro izvedene prireditve je šlo letos v veliki meri na roke tudi vreme. Bizjakove doline so bile namreč pod jasnim nebom brez megle, hkrati pa ni bilo niti preveč mraz, tako da so si obiskovalci lahko nemoteno ogledali celotno prireditev. Tisti, ki bi jih morda vseeno zazeblo, pa so se lahko pogreli na stojnici s toplimi napitki, ali pri katerem izmed številnih golcarskih kurišč, ki so bili razpostavljeni ob prizorišču.

Skratka, članom Turističnega društva Tuhinjska dolina je uspelo izpeljati še eno v vrsti številnih lepih in zanimivih prireditev, ki v Tuhinjsko dolino in tamkajšnje Terme Snovik privabljajo vse več obiskovalcev od blizu in daleč.