Naslovnica / Napovedi in obvestila / Brezplačne sadike rož za prebivalce središča Kamnika

Brezplačne sadike rož za prebivalce središča Kamnika

Občina Kamnik si prizadeva z različnimi aktivnostmi oživiti in poživiti mestno jedro. Naša želja je, da bi spomladi zacvetele okenske police prebivalcev ožjega mestnega središča, da bi lastniki lokalov poskrbeli za ozelenitev.

Zato bomo, podobno kot lani, tudi letos med prebivalce mestnega jedra razdelili bone za prevzem sadik balkonskih rož. Naša želja je, da bi prebivalci sadike zasadili ter korita z njimi postavili na vidno mesto svojih stanovanjskih objektov, s čimer bomo poskrbeli za cvetoč videz našega mesta.

Brezplačne sadike bodo stanovalci strogega mestnega jedra lahko prevzeli na Glavnem trgu v sredo, 24. aprila 2019, med 16. in 18. uro (v primeru dežja  prevzamejo 25. 4. ali 26. 4. v Arboretumu) s kupončkom, ki ga bodo dobili v nabiralnik ter z osebnim dokumentom.

Ostali prebivalci Krajevne skupnosti Kamnik – center bodo brezplačne sadike lahko prevzeli v Arboretumu, v četrtek, 25. aprila 2019, v odpiralnem času vrtnega centra Arboretum, med 8. in 19. uro z izpolnjenim kuponom.

Vsi, ki bodo sadike zasadili, lahko svoj balkon ali lokal fotografirajo ter fotografijo delijo na družabnih omrežjih z oznako @visitkamnik ali/in jo pošljejo na elektronski naslov centerkamnik@gmail.com za natečaj Polepšajmo našo KS.

Vljudno vabljeni k sodelovanju. 

Občina Kamnik