Naslovnica / Napovedi in obvestila / Brezplačni arhitekturni nasveti v Kamniku (2)

Brezplačni arhitekturni nasveti v Kamniku (2)

Arhitekturni nasvet smo skupina mladih arhitektov, ki želi prispevati k boljši arhitekturni praksi, izboljšati odnos med arhitekti in javnostjo ter pomagati pri ​prostorskem izobraževanju. Trenutno organiziramo brezplačne arhitekturne posvete v Ljubljani, Mariboru, Kamniku in Kopru, namenjene ljudem, ki potrebujejo svetovanje pri prenovi ali preureditvi prostorov, novogradnji, energetski sanaciji, postavitvi prostorov in pohištva ipd. V prihodnosti želimo razširiti svetovalnice po več slovenskih mestih in ponuditi še več storitev, za kar pa potrebujemo tvojo pomoč!

Brezplačna ahitekturna svetovalnica bo v Kamniku ponovno to sredo, 19. novembra med 15. in 19. uro v Kreativnici Mladinskega centra Kotlovnica (Fužine 10, Kamnik). Svoj termin svetovanja (30 min) si lahko rezervirate na spletnem naslovu: http://arhnasvet.si/svetovalnica/​.​

Izjemno bomo tudi veseli, če nas podprete na Facebooku ((https://www.facebook.com/arh.nasvet) in posredujete informacijo prijateljem, ki bi jim prišlo brezplačno arhitekturno svetovanje zelo prav.

Arhitekturni nasvet sodeluje tudi na nagradnem natečaju Vse=mogoče!, kjer si želimo pridobiti dodatna zagonska sredstva za svojo skupino mladih arhitektov Arhitekturni nasvet.

Če s ​e vam zdi naša ideja super, jo podprite in opišite na spletni strani nagradnega natečaja: http://www.vsejemogoce.si/?s=finalist&i=5.