Naslovnica / Napovedi in obvestila / Brezplačno tiskanje učnega gradiva

Brezplačno tiskanje učnega gradiva

Spoštovani, starši, učenci, dijaki in študenti Občine Kamnik, ki nimate možnosti tiskanja učnega gradiva za potrebe izobraževanja, vas obveščamo, da lahko le to, ob predhodni najavi, uredite v pisarni Lokalnega odbora LMŠ Kamnik, na naslovu Ljubljanska cesta 45, Duplica, bivša upravna stavba Stol.

Za predhodno najavo pokličite v času uradnih ur na telefonsko številko 0816 01 106 ali pišite na elektronski naslov kamnik@strankalms.si .

V času šolanja na daljavo bodo uradne ure vsak dan od ponedeljka do petka med 16:00 in 18:00 uro.

Predlagamo, da gradivo za tiskanje, pošljete preko elektronske pošte na elektronski naslov kamnik@strankalms.si in pripišete vašo telefonsko številko, da se lahko dogovorimo za čas prevzema gradiva. Gradivo za tiskanje, pa lahko ob predhodni najavi, prinesete tudi na prenosnem disku ali USB ključku.

V času pandemije koronavirusa je storitev tiskanja učnega gradiva za vse učence, dijake in študente Občine Kamnik, BREZPLAČNA.

Prosimo vas, da ste ob obisku naše pisarne previdni pri upoštevanju varnostne razdalje (vsaj 2m) in da nosite osebna zaščitna sredstva (zaščitna maska in rokavice).

Stopimo skupaj, ko moramo biti narazen, da ostanemo zdravi.

Lokalni odbor LMŠ Kamnik