Naslovnica / Črna kronika / Čelno trčenje je bilo usodno za 28-letnega voznika

Čelno trčenje je bilo usodno za 28-letnega voznika

V hudi nočni prometni nesreči pri papirnici v Količevem je življenje izgubil 28-letni voznik iz Kamnika.

Včeraj ponoči, okoli 22:30, je v v Količevem prišlo do hude prometne nesreče v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, nesreča pa je bila usodna za 28-letnega voznika iz območja Kamnika.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bilo ugotovljeno, da je 37-letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Radomelj proti Količevem, pri tem pa zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je iz smeri Količevega proti Radomljam pripeljal 28-letni voznik osebnega vozila.

Prišlo je do čelnega trčenja, v katerem je vozilo 28-letnika odbilo še v betonske robnike in parkirano osebno vozilo. 28-letnik je v nesreči zadobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, medtem ko je 37-letnik je utrpel težje poškodbe, vendar njegovo življenje ni ogroženo. Sopotnik v vozilu 28-letnika ni bil poškodovan.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.