Naslovnica / Črna kronika / Čigavo kolo sta v reko pod mostom odvrgla dva mlajša moška

Čigavo kolo sta v reko pod mostom odvrgla dva mlajša moška

Danes dopoldan, malo pred poldnevom, sta mlajši moška, stara okrog 25 let, v reko Kamniško Bistrico – pri mostu na Perovem, odvrgla gorsko kolo, ki pa najbrž ni bilo njuno.

Bralci so nas obvestili, da se v reki Kamniški Bistrici, pod mostom povezovalke na Perovem, na domala istem mestu, kjer je bilo pred časom parkirano tudi osebno vozilo, nahaja gorsko kolo, ki je bilo najbrž, glede na okoliščine v katerih je pristalo v vodi, pred tem odtujeno njegovemu lastniku.

Temu v prid pričajo tudi besede naše bralke, ki nam je v telefonskem pogovoru povedala, da je malo pred poldnevom, ko je bila na sprehodu »pri račkah« ob reki Kamniški Bistrici, opazila dva mlajša, kakih 25 let stara moška, ki sta prišla iz smeri Kamnika. Eden izmed njiju je bil na kolesu, ki pa ga je, na njeno veliko presenečenje, pri mostu brezobzirno zalučal v reko Kamniško Bistrico, zaradi česar sklepa, da kolo ni bilo njegovo, ampak si ga je pred tem najbrž kje »izposodil«.

Omenjeno kolo se zaenkrat še vedno nahaja v vodi pod mostom, kamor ga njegov morebitni lastnik lahko pride iskat, najbrž pa ne bo nič narobe, če o vsem skupaj, še posebej, če mu je bilo kolo odtujeno in če tega še ni storil, obvesti tudi policijo.

 

X