Naslovnica / NOVICE / COVID-19: Strmo naraščanje števila okužb v Domžalah, novi primeri pa tudi v Kamniku, Mengšu, Trzinu, Lukovici in Vodicah

COVID-19: Strmo naraščanje števila okužb v Domžalah, novi primeri pa tudi v Kamniku, Mengšu, Trzinu, Lukovici in Vodicah

Včeraj je bilo v Domžalah, potem ko je bilo dan pred tem odkritih osem novih primerov, potrjenih še dodatnih sedem primerov okužbe z novimkoronavirusom, novi primeri pa so bili odkriti tudi v Kamniku in več okoliških občinah.

Po podatkih Ministrstva za zdravje in sledilnika COVID-19 je bilo včeraj, 24. 9. 2020, med prebivalci občine Domžale včeraj odkritih in potrjenih še 7 novih primerov okužbe s COVID-19, skupno število zabeleženih aktivnih okužb med Domžalčani pa je naraslo na število 37, pri čemer kaže omeniti, da je bilo v zadnjih sedmih dneh na območju domžalske občine odkritih in potrjenih kar 25 novih primerov.

Nova primera okužb sta bila včeraj potrjena tudi med prebivalci občine Kamnik, trenutno pa je v naši občini zabeleženih 30 aktivnih primerov okužbe, od tega 12 primerov, ki so bili odkriti v zadnjem tednu dni.

Število okuženih prebivalcev se je včeraj povečalo v še nekaterih sosednjih oz. bližnjih občinah, in sicer v občinah Mengeš, Trzin, Lukovica in Vodice, kjer so, v vsaki izmed omenjenih občin, zabeležili po en nov primer potrjene okužbe med občani.