Naslovnica / Napovedi in obvestila / Dan odprtih vrat Urada za delo Kamnik

Dan odprtih vrat Urada za delo Kamnik

Zavod za zaposlovanje v četrtek, 23. oktobra 2014, na vseh svojih lokacijah organizira Dan odprtih vrat. Na ta dan med 9. in 14. uro Urada za delo Domžale (Ljubljanska 80, Domžale) in Kamnik (Kajuhova pot 11, Kamnik) pripravljata pestro dogajanje, kjer bodo obiskovalci dobili številne aktualne informacije, sodelovali pa bodo lahko tudi na njihovih delavnicah, ki jih pripravljajo za to priložnost.

Na Dnevu odprtih vrat bodo obiskovalci lahko izvedeli kdo so delavci Urada za delo Domžale in Kamnik, kaj delajo in kako delajo z njihovimi strankami, katere storitve in informacije lahko ponudijo strankam, partnerjem in širši javnosti ter še mnogo drugega.

Na dnevu odprtih vrat se bo pridružilo tudi nekaj njihovih lokalnih partnerjev – delodajalcev, ki bodo predstavili svojo dejavnost, delovna mesta, možnosti zaposlovanja in izvedli hitre zmenke z zainteresiranimi kandidati.

Vabljeni tudi na posebej za ta dan pripravljene delavnice, kjer boste imeli priložnost izvedeti, kako pomembni so dobri zaposlitveni cilji na poti do zaposlitve ali pa kje se tudi lahko skriva dragulj za vašo uspešnost.

Na dogodek vabljeni iskalci zaposlitve, zaposleni, šolajoča mladina, podjetniki, obrtniki, predstavniki institucij v lokalnem okolju, predstavniki občin in drugi okoliški prebivalci; skratka vsi, ki bi jih radi spoznali in v njihovi družbi preživeli del tega dne.

9.00 – 14.00 Urad za delo Kamnik, Kajuhova pot 11, Kamnik
11.30 – 13.00
Karierno središče
Predavanje/delavnica:

Zaposlitveni cilji – pot do zaposlitve

Mirjana Golič, Urad za delo Kamnik
9.00 – 14.00

 

 

 

 

9.00 – 13.00

 

9.00 – 13.00

 

 

9.00 – 11.00

 

 

9.00 – 11.00

 

Pregled življenjepisov/ponudb za delo in svetovanje pri sestavljanju;

Informacije o aktualnih prostih delovnih mestih

 

Informacije za delodajalce – storitve Pisarne za delodajalce

 

Informacije o prijavi v evidence Zavoda

 

Informiranje o uveljavljanju pravic po ZUTD – denarno nadomestilo, plačilo prispevkov

 

Informiranje o aktualnih ukrepih politike zaposlovanja

 

Majda Homar, Juan A. Ahčin, Urad  za delo Kamnik

 

 

Snežana Golob, Irena Majnik, Urad za delo Kamnik

 

Aleš Centrih, Urad za delo Kamnik

 

 

Sodelavci Oddelka za programe zaposlovanja pri OS Ljubljana

 

 

Sodelavci Oddelka za socialno varnost  pri OS Ljubljana

 

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve