Naslovnica / Napovedi in obvestila / Danes in jutri boste na Veliki planini lahko smučali

Danes in jutri boste na Veliki planini lahko smučali

Zjutraj na smuči, zvečer na sani. Ker je včeraj zapadlo nekaj novih centimetrov snega, danes na Veliki planini odpiramo smučišče. Obratovali bosta vlečnica Jurček in sedežnica Šimnovec. Smučati pričnemo ob 9. uri, vijugali bomo vse do 15.30. Takrat bomo smučišče zaprli in pričeli s pripravo prog za nočno sankanje. Ob 17. uri pričnemo z nočnim sankanjem.

Ponovno so na voljo subvencionirane vozovnice za kamniške osnovnošolce v višini 40 odstotkov subvencije. Na subvencionirano vozovnico opozorite na blagajni.

Nočno sankanje je pravo doživetje. Že samo sankanje po 2,4 kilometrov dolgi razsvetljeni progi je nepozabno, hkrati nas narava razvaja še z najlepšimi sončnimi zahodi, Sani si lahko izposodite tudi pri nas, z rezervacijo preko elektronske pošte ali telefonske številke 01/8327 258.

Ugodne smučarske vozovnice za družine le 40 evrov. Vozovnica velja za 2 odrasla ter do 4 otroke, od 6. do 14. leta starosti. Dnevna odrasla smučarska vozovnica, ki vključuje tudi povratno nihalko, le 20 evrov.

Vabljeni na Veliko planino.

Velika planina d. o. o.