Naslovnica / Napovedi in obvestila / Darilo za 8. marec: Brezplačna vozovnica za Veliko planino

Darilo za 8. marec: Brezplačna vozovnica za Veliko planino

ŽENSKAM za 8. MAREC podarjamo GRATIS VOZOVNICO

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga po svetu že od leta 1917 praznujejo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk.

Tudi na Veliki planini smo se odločili, da na DAN ŽENA v torek, 8.3.2016 razveselimo dame. Odločili smo se, da vsem damam, ta dan podarimo GRATIS VOZOVNICO.

Pripravili smo posebno ponudbo, kjer dama 1 vozovnico kupi, ob povratku s planine, pa jo zamenja za NOVO VOZOVNICO, ki jo lahko izkoristi vse do 16.5.2016.

Prizadevati si moramo, da ženskam v naši družbi ne bo prijetno le ob mednarodnem dnevu žensk, ampak bo dan pravic in enakopravnosti trajal skozi vse leto. Na Veliki planini smo se torej odločili, da za 8. marec vse dame povabimo na izlet na idilično planino in jih nagradimo z dodatno vozovnico.

Drage dame vzemite si dan zase in se odpravite na izlet na planino. Kuhinjski lonci naj ta dan počakajo doma, saj vam bo ekipa na Zelenem robu z veseljem postregla z odlično enolončnico s sladico. Na Zelenem robu, pa drage dame dobite še GRATIS ČAJ.

Ob povratku v dolino, pa vas bomo razveselili in vas nagradili z dodatno vstopnico, s tem pa poskrbeli, da si boste vzele dan zase še enkrat in si ponovno privoščile obisk Velike planine.

Velika planina d.o.o.PROMO