Naslovnica / Napovedi in obvestila / Delovni akciji na Veliki planini se pridružuje tudi Miss Slovenije 2018 – rekordno število prijav

Delovni akciji na Veliki planini se pridružuje tudi Miss Slovenije 2018 – rekordno število prijav

Približuje se sončen konec tedna, ki ga bo marsikdo izkoristil za izlet v hribe. Kar več kot 60 ljubiteljev Velike planina pa bo v soboto poskrbelo, da bo letošnja smučarska sezona še boljša. Zaradi velikega odziva prijav prostovoljcev in ljubiteljev Velike planina vas moramo obvestiti, da so prijave za delovno akcijo zaključene.

Akcijo podpirata tudi aktualna miss Slovenije Lara Kalanj in lanska miss Slovenije Maja Zupan, ki se bosta akciji v soboto tudi pridružili!

Osnovni namen akcije je čiščenje smučišča ter ohranjanje pašnikov, hkrati pa pomembno vlogo igra tudi druženje z ljubitelji in obiskovalci Velike planine.

Zaradi velikega odziva na letošnjo čistilno akcijo pa žal sporočamo, da z današnjim dnem zaključujemo prijave. Hkrati se vam vsem zahvaljujemo za odziv in sodelovanje, tudi tistim, ki bi se še želeli prijaviti. Akcijo bomo organizirali ponovno prihodnje leto, ko vas bomo spet povabili k sodelovanju.

Že drugo leto zapored podjetje Velika planina, d. o. o., v sodelovanju z zvestimi obiskovalci in ljubitelji Velike planine organizira delovno akcijo. Da bi pripravili še boljšo smučarsko sezono ter ohranili pašnike, se bomo v soboto, 13. oktobra, zbrali ob 8.30 na spodnji postaji nihalke. Vsi sodelujoči bodo poleg tople malice in čaja prejeli tudi brezplačno smučarsko vozovnico za leto 2018/2019. Akcijo bomo zaključili ob 14. uri v gostišču Zeleni rob, kjer nas bosta pričakala topla malica in čaj.

Akciji se pridružuje tudi Miss Slovenije!

Maja Zupan, lanska Miss Slovenije, se bo delovni akciji pridružila skupaj z aktualno Miss Slovenije 2018, Laro Kalanj.

Miss Slovenije vodi projekt Podpirajmo Slovensko, podprimo Slovenijo, v okviru katerega so kandidatke že v juniju obiskale Veliko planino. V duhu tega projekta so delovno akcijo podprle tudi lanska miss Slovenije Maja Zupan ter aktualna miss Slovenije Lara Kalanj, ki se nam bosta v soboto z ekipo pridružili na delovni akciji.

Velika planina d.o.o.