Naslovnica / NOVICE / Dobro obiskan sejem v Komendi

Dobro obiskan sejem v Komendi

Na sejmu so se predstavili tudi številni domači obrtniki, kot denimo znani 'šinkelmajster' Bojan Koželj, ki je hkrati poskrbel še za nekaj turistične promocije Kamnika in Velike planine.

Na sejmu so se predstavili tudi številni domači obrtniki, kot denimo znani ‘šinkelmojster’ Bojan Koželj, ki je hkrati, poleg predstavitve svoje obrti, poskrbel še za nekaj turistične promocije Kamnika in Velike planine.

Ta vikend je v Komendi potekal že 19. Jesenski kmetijsko – obrtni sejem.

Sejem, ki ga zaznamuje pestra ponudba najrazličnejše kmetijske mehanizacije, za katero navadni smrtniki velikokrat ne vemo ne imena, ne namena, pisana ponudba obrtniških izdelkov, dobra gostinska ponudba, nepogrešljive stojnice z najraznovrstnejšo kramo in še vse drugo, kar ne sme manjkati na nobenem pravem sejmu, je v Komendo, tudi tokrat, privabilo množico obiskovalcev iz cele Slovenije.

Organizatorjem sejma, Konjeniškemu klubu Komenda,  je šlo na roke tudi vreme, tako da lahko, tako po odzivih obiskovalcev, kot tudi razstavljalcev in prodajalcev, brez skrbi rečemo, da je tudi letošnji jesenski sejem dobro uspel, zato se že v naprej veselimo prihodnjega leta, ko bo bo sejem v Komendi praznoval že svojo dvajseto obletnico.