Naslovnica / KULTURA / Dobrodelni Billysi Pod skalo

Dobrodelni Billysi Pod skalo

Kamnik, 24. oktober 2014, 22:15  – Pred dobre pol ure se je v Pubu Pod skalo začel koncert Billys-ev, ki je tokrat, v sodelovanju z  organizacijo Anina zvezdica, obarvan tudi humanitarno.

Billysi so se namreč, za dober namen, odrekli honorarju, prostovoljke Anine zvezdice pa od obiskovalcev, namesto vstopnine, dobivajo prispevke v obliki zajtrkov za otroke.  Odziv je presenetljivo dober, saj se je nabralo že za vsaj nekaj škatel raznovrstnih prehrambenih artiklov z daljšim rokom trajanja, tako da bo kar nekaj otrok lahko dobro zajtrkovalo.

Zabava v Pubu Pod skalo, ki ga dobro grejejo Billysi, se je pravzaprav šele dobro začela in bo trajala še dolgo v noč. Kot nalašč, da se skobacate iz pidžame, pograbite par paštet, konzerv, čokolino in kosmiče ter se pridete, tudi za dober namen, razgibat in naplesat Pod skalo.

Ne le Billysi, ki sodijo med najprepoznavnejše slovenske bande in imajo  zagotovo eno izmed najbolj simpatičnih ter energičnih pevk na slovenski rock sceni – strup je v majhnih stekleničkah – vašega obiska je vreden tudi dober namen. Zatorej ne odlašajte. Noč je še mlada.