Naslovnica / Napovedi in obvestila / Dobrodelni koncert za GRS Kamnik je razprodan
Foto: Matjaž Šerkezi

Dobrodelni koncert za GRS Kamnik je razprodan

Spoštovani ljubitelji gora, planinke in planinci, novinarke in novinarji, vsi, ki nam pomagate, ne samo pri promociji dobrodelnega koncerta, ampak tudi pri opozarjanju države o sistemski rešitvi prostorske problematike in financiranja gorskega reševanja, se Vam gorski reševalci iz Kamnika iskreno zahvaljujemo za podporo in pomoč. Sporočamo vam, da nam je z vašo pomočjo uspelo napolniti četrtkov dobrodelni koncert in zasesti vsa razpoložljiva mesta. Za to je beseda HVALA premalo. 

Še vedno pa Vas prosimo za nadaljnjo podporo, ker se ne bomo predali in si želimo sistemskih rešitev, dolgoročnih in v korist vseh državljanov, saj takrat, ko pride do nesreče v gorah, posledice čuti poškodovani in pomoči potreben posameznik.

Še vedno imamo odprt poseben račun za donacije in SMS donacije.

DRUŠTVO Gorska reševalna služba Kamnik (Društvo GRS Kamnik) Fužine 74, SI – 1241

SWIFT/BIC: LJBASI2X (Nova Ljubljanska banka, d. d.)
TRR/IBAN: SI56 0231 1026 1122 215, NLB d.d. (račun za zbiranje donacij za reševanje prostorske stiske društva)

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo GRS5 na številko 1919 in prispevali boste 5 € za gradnjo novih prostorov GRS Kamnik.

Iskreni HVALA!

Foto: Matjaž Šerkezi

GRS Kamnik
Smo skupina entuziastov, katero so leta 1922 poimenovali Gorska reševalna služba. Nismo služba, smo prostovoljci, ki se večkrat v gore podamo v najslabših razmerah – ponoči, v najhujših nalivih, mrazu … in vse z namenom, da pomagamo planincem, ki potrebujejo pomoč, ker so poškodovani, prestrašeni ali pa njihovo življenje visi na nitki …