Naslovnica / NOVICE / Dobrodelni Las Vegas v Komendi

Dobrodelni Las Vegas v Komendi

Ustanova Petra Pavla Glavarja s Komendskih krajev je danes, tako kot vsak začetek leta, pripravila dobrodelen koncert z željo, da z zbranimi sredstvi pomagajo pomoči potrebnim.

Ustanova PPG letos slavi dvajseto leto delovanja, v tem času pa so pomagali mnogim na področjih izobraževanja, kulture, štipendiranja in dobrodelnosti. Za okroglo obletnico so pripravili prav poseben dobrodelni koncert, zbrane so namreč zabavali Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber in Tina Gorenjak, skupaj pa so jih popeljali na potovanje v Las Vegas.

Pred samim začetkom koncerta je Ustanova Petra Pavla Glavarja v znak zahvale podelila svojim dobrotnikom mala darilca, zahvalili pa so se tudi vsem zbranim, ki so z nakupom vstopnice prispevali delež v njihov sklad s katerim bodo pomagali študentom s štipendijami in drugim, ki so potrebni pomoči.

Oto, Uroš in Omar pa so po uvodnem nagovoru kaj hitro poosebili največje glasbene legende; Elvisa Presleya, Franka Sinatro, Raya Charlesa in ostale. Uživali so glasbeniki, uživala je publika. Stene športne dvorane v Komendi so se tresle v ritmih roknrola in jazza, za smeh med premori pa je poskrbela Tina Gorenjak.

Odličen večer, prežet z dobrim vzdušjem je minil, dobrodelnost zbranih pa ostaja in dokazuje, da je tudi v Komendi veliko ljudi z dobrim srcem, ki so pripravljeni pomagati sočloveku.