Naslovnica / ŠPORT / Dobrodelno tekmovanje v ulični telovadbi za dvojčka Eneja in Anžeta

Dobrodelno tekmovanje v ulični telovadbi za dvojčka Eneja in Anžeta

Včeraj popoldne so telovadci in telovadke Street Workout Kamnik v »parkcu« pri Titanovi brvi na Perovem, pripravili dobrodelno tekmovanje, s katerim so vsaj nekoliko pomagali malima neustrašnima borcema, dvojčkoma Eneju in Anžetu Strazbergerju.

Dobrodelnost kamniškim uličnim telovadcem ni tuja, kar so z različnimi humanitarnimi prireditvami pokazali že večkrat, tokrat pa so se odločili, da po svojih močeh z organizacijo dobrodelnega tekmovanja pomagajo dvojčkoma Eneju in Anžetu, za katera je neumorni vodja kamniških uličnih telovadcev Miha Šest dejal, da sta neustrašna borca z neverjetno voljo in vztrajnostjo, ki je lahko za vzgled.

sw-dobrodelno-dvojcka-17

Enej in Anže, neustrašna mala borca, ki sta lahko marsikomu lahko tudi za zgled.

Na prireditev, ki jo je v lepem vremenu obiskalo kar precej ljudi, so povabili svoje kolege in prijatelje iz cele Slovenije in tudi s Hrvaške, ki so se z veseljem odzvali njihovemu povabilu na tekmovanje, se skupaj s kamniškimi uličnimi telovadci in telovadkami pomerili v sedmih različnih kategorijah ter na ta način in prostovoljnimi prispevki dvojčkoma Eneju in Anžetu vsaj nekoliko pripomogli k lažji ter boljši zdravstveni oskrbi, terapijam in lepšemu življenju.

Prireditve se je, v imenu Občine Kamnik, udeležil tudi podžupan Matej Slapar, ki se je vsem skupaj zahvalil za udeležbo in organizacijo dogodka ter izrazil upanje, da se bosta Enej in Anže tudi s pomočjo ekipe Street Workout Kamnik, lažje in še uspešneje borila v procesu njunega zdravljenja.

sw-dobrodelno-dvojcka-41

Dobrodelno tekmovanje je potekalo v sproščeno vzpodbudnem vzdušju,  kjer so gledalci in nastopajoči burno vzpodbujali vsakega izmed nastopajočih, ki so z zahtevnimi vajami na telovadnih napravah tekmovali prijateljsko merili moči ter premagovali predvsem sami sebe in dobrodelno prestavljali meje možnega tudi za Eneja in Andraža.

sw-dobrodelno-dvojcka-43

Kamniški Street Workout-ovci pa si za organizacijo še ene dobrodelne prireditve zagotovo zaslužijo vse čestitke, oz. kot bi dejal Srečko Katanec: »Fantje (in dekleta), kapo dol!«

Fotogalerija