Naslovnica / KULTURA / Dom kulture Kamnik pričenja z vpisi v abonmajsko sezono 2021/22.

Dom kulture Kamnik pričenja z vpisi v abonmajsko sezono 2021/22.

Dom kulture Kamnik, ki od 1. julija 2021 deluje pod okriljem Javnega zavoda za kulturo Kamnik, ponovno vabi na vpis v abonmajsko sezono 2021/22. V novi sezoni razpisuje Maistrov abonma, abonma Kam’na’smeh in abonma Kam’nček.

V posamezen abonmajski program so umestili po pet predstav. Predstave so žanrsko raznolike, kot posebnost pa velja omeniti gostujočo predstavo iz sosednje Hrvaške, in sicer dokumentarno predstavo Bakice iz Rijeke, ki bo del Maistrovega abonmaja. V slednjem v goste vabijo tudi novomeški Anton Podbevšek teater, abonma pa bodo popestrili s komično kabarejsko predstavo. Tematike letošnjega abonmaja so pereče in aktualne. V okviru Abonmaja Kam’na’smeh vas bodo nasmejali Iztok Mlakar, Gašper Bergant, pa tudi Tadej Toš in Klemen Slakonja, v program pa so uvrstili tudi komedijo Pošta v izvedbi SNG Maribor, ki je na srbskem festivalu Infant prejela nagrado za najboljšo uprizoritev omenjenega festivala. Žanrsko pester bo tudi otroški abonma, ki so mu letos namenili največ pozornosti in skrbno izbrali predstave. Najmlajše bodo zabavali Boštjan Gorenc Pižama, Tadej Pišek in Sam Sebastian, poleg kamniške produkcije KUD Oksimorona pa bomo gostili še čarodejsko predstavo in predstavo v slovenskem znakovnem jeziku. Kot že v pretekli predkoronski abonmajski sezoni, bodo tudi letos po otroškem abonmaju delavnice pripravili dijaki iz Ciriusa, s katerimi zelo dobro sodelujejo, prav tako so otroci, ki prihajajo na abonma Kam’nček, nad njihovimi delavnicami zelo navdušeni. »Za vpis v abonmajsko sezono bodo abonenti lahko unovčili tudi BON21. Več informacij glede nakupa abonmaja z BON21 je objavljenih na naši spletni strani: https://www.domkulture.org/slo/abonmaji« pojasnjujejo v Domu kulture Kamnik.

Jeseni nadaljujejo s projektom Glasba z okusom, glasbeno kulinaričnimi klubskimi večeri pod kuharsko taktirko Gostišča Repnik. »Do konca leta pripravljamo še ameriški večer, in sicer koncert Chrisa Eckmana, ki je del sodelovanja z Ameriško ambasado v Ljubljani.  V letošnji sezoni organiziramo raznolike glasbeno-kulinarične večere, med drugim bomo gostili bolgarski večer z Zvezdano Novaković, ki smo ga sicer načrtovali že v lanskem letu. Celoten program bomo objavili na naši spletni strani do konec novembra.« pravijo v Domu kulture Kamnik.

Nadaljevalo se bo tudi sodelovanje s kamniškimi šolami, in sicer s projektom A me slišiš?, ki ga pripravljajo učenci Glasbene šole Kamnik.

»Obiskovalcem želimo ponuditi visoko kakovostne produkcije različnih profesionalnih gledališč, prav tako pa sta skrb za varnost in zdravje naših abonentov in obiskovalcev na prvem mestu. Skladno z ukrepi, ki bodo v tistem trenutku veljavni, bomo upoštevali vsa priporočila in odloke za obiskovanje javnih kulturnih prireditev, o čemer bodo abonenti pravočasno obveščeni ob opomnikih na abonmajske predstave, ki jih pošiljamo pred posameznimi predstavami. Abonente in tudi vse ostale obiskovalce drugih dogodkov zato naprošamo, da na predstave prihajajo pravočasno oziroma vsaj 15 minut pred pričetkom, prav tako pa prosimo vse obiskovalce za potrpežljivost in strpnost.« še pojasnjujejo v Domu kulture Kamnik.

Vpis abonmajev bo zaradi energetske sanacije Doma kulture Kamnik (zaključek del je predviden do konec novembra 2021) potekal v oktobru in novembru v Domu kulture Kamnik (Fužine 10), vsak dan med tednom v času uradnih ur (ponedeljek, torek, petek od 10.00 do 12.00, sreda, četrtek od 14.00 do 18.00).

Abonma lahko vpišete:

  • s klicem na telefonsko številko 041 360 399 v času uradnih ur;
  • osebno na blagajni Doma kulture Kamnik v času uradnih ur;
  • prek elektronskega naslova info@domkulture.org;

Vpis abonmajev:

  • od 18. oktobra do 5. novembra 2021 – za dosedanje abonente,
  • od 8. do 15. novembra 2021 – za nove abonente.

Dom kulture Kamnik,
Javni zavod za kulturo Kamnik

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve