Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Donacija ob odprtju prenovljene poslovalnice NLB v Kamniku

Donacija ob odprtju prenovljene poslovalnice NLB v Kamniku

Na krajši slovesnosti ob uradnem odprtju prenovljene poslovalnice Nove ljubljanske banke na Glavnem trgu, je banka NLB zavodu CIRIUS namenila tudi donacijo v višini 3000 evrov.

Včeraj popoldne je v bančni poslovalnici Nove ljubljanske banke na Glavnem trgu v Kamniku potekalo slavnostno odprtje prenovljene poslovalnice, ki je pred dobila novo, modernejšo in prijaznejšo podobo, ki omogoča boljši oz. bolj oseben in neposreden stik uporabnikov in bančnih svetovalcev.

Klasične bančne storitve so se v veliki meri že pred časom preselile na svetovni splet, bančni uslužbenci pa so se iz bankirjev prelevili v bančne svetovalce, na katere se uporabniki bančnih storitev običajno obračajo le še ob večjih in pomembnejših finančnih dogodkih.

Kamniška podružnica NLB, s poslovalnicama v Kamniku in na Duplici, kljub raznolikosti in konkurenčnosti kamniške bančne ponudbe, še vedno obvladuje kakih 60% kamniškega bančnega trga ter kot takšna predstavlja osrednjo bančno ustanovo v Kamniku.

Na včerajšnji krajši slovesnosti ob odprtju prenovljene poslovalnice, ki so jo s svojimi nastopi popestrili učenci iz zavoda CIRIUS, pa so se v NLB spomnili tudi na dobrodelnost in odprtje prenovljene poslovalnice pospremili tudi z donacijo v višini 3.000 evrom, ki so jo namenili otrokom in mladini iz zavoda CIRIUS.

 

Zbrani, ki so se udeležili odprtja prenovljene in osvežene poslovalnice, so si le-to z zanimanjem ogledali, po programu pa se tudi sami osvežili z okusno in lično pripravljeno pogostitvijo, ki so jo pripravili v gostilni Pri planinskem orlu.