Naslovnica / NOVICE / Drugi kamniški kulinarični večer: Dopoldne bo namenjeno otrokom, večer pa gostincem

Drugi kamniški kulinarični večer: Dopoldne bo namenjeno otrokom, večer pa gostincem

Jutri, v petek, 14. julija 2017, bo v parku Evropa potekal drugi kamniški kulinarični večer.

Park se bo znova spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. Druženje se bo začelo ob 17. uri, za prijetno glasbeno kuliso pa bodo poskrbeli Uroš in Tjaša ter Manca Berlec.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih boste lahko poskusili različne jedi pod skupno znamko Okusi Kamnika. Ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Zabavno bo že dopoldne

Kulinariki iz Okusov Kamnika pa v petek, 14. julija 2017, ne bo posvečen samo večer, ampak tudi dopoldan. Med 9.30 in 10.15 bo na Glavnem trgu potekala Mala tržnica Počitniškega varstva. Na njej bodo otroci s svojimi kulinaričnimi izdelki pokazali, kako si sami predstavljajo Okuse Kamnika.

Obiskovalcem bodo tudi zmešali limonado ali pripravili, kakšen drug poletni okus. Mala tržnica, ki jo pripravlja Društvo počitniško varstvo v sodelovanju z Zavodom za turizem, šport in kulturo Kamnik, bo imela tudi z dobrodelni namen. Na posebni stojnici se bodo namreč zbirali dobrodelni prispevki za pomoč kamniškim družinam v stiski.

Ker pa je glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem druženje, bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi.