Naslovnica / NOVICE / Družinski piknik Liste Dušana Papeža

Družinski piknik Liste Dušana Papeža

Pri Jurju v Kamniški Bistrici so se včeraj na družinskem pikniku srečali člani in članice Liste Dušana Papeža, na katerem so se jim pridružili tudi prijatelji iz nekaterih drugih kamniških list in strank s katerimi sodelujejo, druženje pa je potekalo v povsem sproščenem in neobremenjenem prijateljskem vzdušju.

Kot je bilo obljubljeno že v vabilu, je piknik Liste Dušana Papeža potekal v sproščeno zabavnem ter s politiko in občinskimi problemi neobremenjenem druženju članov in članic. Vzdušje pod toplarjem pri Jurju je bilo prav prijetno, v dobršni meri pa zaznamovano tudi z lepimi vtisi s slovesnosti in veselice ob uradnem odprtju novega športnega igrišča v Mekinjah, kjer se je prejšnji večer, ne glede na morebitna različna politična prepričanja, na plesišču veselo zavrtelo tudi precej občinskih svetnic in svetnikov, ki so se prav tako razveselili nove mekinjske pridobitve.

 

Občinskim svetnikom in svetnicam Liste Dušana Papeža so se pod toplarjem Pri Jurju, ki je nudil zavetje pred občasnimi dežnimi kapljami, pridružilo tudi prijatelji iz drugih list in strank, ki delujejo na Kamniškem in s katerimi člani DLP dobro ter tvorno sodelujejo. Pri tem gre še posebej omeniti in pohvaliti občinskega svetnika LMŠ Urbana Berganta s soprogo, saj sta se, lahko bi rekli, da povsem skladno z novo občinsko prometno strategijo, v Kamniško Bistrico pripeljala z imenitnimi kolesi s pomožnim električnim pogonom. Kolesi sta vzbudili nemalo pozornosti, z veseljem pa sta ju, poleg številnih drugih, preizkusila tudi Mira in Dušan Papež.

 

Za hrano in pijačo je, ob pomoči preverjene piknik ekipe Pri Jurju, poskrbel Dušan Papež, članice liste pa so se, kot običajno, tudi tokrat izkazale z izvrstnimi in najrazličnejšimi sladicami.

Skratka, bilo je prav luštno, tovrstna neformalna srečanja in druženja pa zagotovo dobrodošlo pripomorejo tudi k še boljšemu medsebojnemu spoznavanju in sodelovanju v dobro vseh občank in občanov naše občine.