Naslovnica / ŠPORT / Ekipa ŠK Kamnik 3. v polfinalu Jadranskih iger

Ekipa ŠK Kamnik 3. v polfinalu Jadranskih iger

Jadranske igre – Ekipa Študentskega kluba Kamnik v polfinalu Jadranskih iger na odličnem 3. mestu! Za finale zmanjkalo kanček sreče.

Jadranske igre – novodobna različica Iger brez meja, se z včerajšnjim finalnim večerom v Kopru zaključujejo. Najboljši dve ekipi finala bosta Slovenijo zastopali na finalu v Hrvaški Rijeki. Zelo blizu finalnemu večeru je bila tudi ekipa Kamnika, kateri je finale iz rok spolzel zaradi pravila, ki je tja peljalo domačo ekipo Kopra, sicer 4. uvrščeno ekipo drugega polfinala.

Spomnimo, Kamniška ekipa, sestavljena s strani Študentskega kluba Kamnik, si je prejšnjo nedeljo v Radaljah ob Dravi z odlično in srčno predstavo priborila nastop v drugem polfinalu, ki je potekal v Velenju. Tam je Kamnik zopet nastopal odlično – kanček športne sreče in ekipo kamniških mladcev bi lahko spremljali še v velikem slovenskem finalu v Kopru. Končno osvojeno 3. mesto v drugem polfinalu je dokaz, da so si Kamničani (Kristina Omovšek, Gašper Štih, Žiga Zore, Tina Kregar, Grega Ugovšek, Lenart Grkman, Anže Kumar in Manca Vrhovnik) finale zaslužili. Ekipa je še enkrat več mesto Kamnik zastopala ponosno, odločno in srčno.

Ob tej priložnosti bi se vsi člani ekipe radi zahvalili tudi županu Marjanu Šarcu in Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik, ki so omogočili, da smo pred polfinalom lahko vadili na kamniškem bazenu in kasneje v polfinalu nastopili v enotni kamniški opravi – v majicah in kapah Občine Kamnik. Verjamemo, da bomo naslednje leto s skupnimi močmi posegli še višje, vsaj v veliki slovenski finale.

Žiga Zore, Študentski klub Kamnik