Naslovnica / NOVICE / Ekipa Študentskega kluba Kamnik v polfinalu Jadranskih iger!

Ekipa Študentskega kluba Kamnik v polfinalu Jadranskih iger!

Pretekli vikend je ekipa Študentskega kluba Kamnik, ponosno zastopala kamniške barve na Jadranskih igrah, športno – zabavni igri po vzoru nekdanjih »Iger brez meja«.

Le kdo se ne spomni znamenitih Iger brez meja in fraze »attention«, francoskega glavnega sodnika. V otroštvu smo igre z največjim navdušenjem spremljali pred televizijskimi ekratni. Ves čas prenosa smo se zabavali, stiskali pesti za najljubše ekipe ter občudovali njihove spretnosti in pogum.

Preteklo nedeljo smo na Jadranskih igrah tudi sami imeli priložnost stopiti v čevlje nastopajočih. Izkusili smo okus Iger brez meja oz. kako zabavno, a hkrati tudi zelo težavno se je spopadati s posameznimi nalogami. V Radljah ob Dravi smo mesto Kamnik, v imenu Študentskega kluba Kamnik, na kvalifikacijah zastopali ekipa osmih mladeničev in mladenk (Kristina Omovšek, Žiga Zore, Anže Kumar, Gašper Štih, Manca Vrhovnik, Grega Ugovšek, Tina Kregar in Lenart Grkman). Po najboljših močeh smo se borili in trudili vse od prvega sodniškega žvižga dalje. 5 različnih iger in 5 odličnih nasprotnih ekip nam je stalo nasproti polfinala. Iger smo se v prvi vrsti udeležili zaradi zabave, nalog pa smo se kljub temu lotevali s polno mero energije in srčnosti. Prav energija in srčnost ter odličen timski duh so nas ob koncu izstrelili na 2. mesto in uvrstitev v polfinale.

skkjadranske1

Daleč na Koroškem smo tako z mladostno odločnostjo ter ponosom zastopali mesto Kamnik, ki smo ga pripeljali v petkov polfinale, ki bo potekal v Velenju ob 19.30. Vabljeni, da se nam pridružite ter glasno navijate za mlado ekipo Kamničanov.

Žiga Zore, Študentski klub Kamnik