Naslovnica / Napovedi in obvestila / EU volitve in referendumske kampanje 2024: Pravila oglaševanja

EU volitve in referendumske kampanje 2024: Pravila oglaševanja

Uredništvo spletnega portala Kamnik.info objavlja pravila za izrabo oglasnega prostora na spletnem portalu Kamnik.info v  času evropskih volitev in referendumskih kampanj v letu 2024.

Poročanje in obveščanje

Z namenom obveščanja občank in občanov bomo na straneh informativno-satiričnega spletnega portala Kamnik.info volilno kampanjo referendumske kampanje spremljali po lastni presoji in skladno z neodvisno uredniško politiko portala ter novinarskimi standardi.

Pogoji

Na straneh portala Kamnik.info v času volilne kampanje političnim strankam, listam in samostojnim kandidatom oz. kandidatkam ter njihovim organizacijam ne bomo nudili prostora za brezplačno promocijo, predstavitev kandidatov, list in programov, niti ne bomo brezplačno objavljal strankarskih razglasov, pozivov, izjav za javnost, napovedi shodov in dogodkov, stališč ter drugih uradnih dokumentov in podobnih vsebin, vključno s pismi bralcev, ki nam bodo posredovane z namenom volilne oziroma referendumske propagande.

Vsi kandidati, stranke in liste oz. organizatorji volilnih in referendumskih kampanj bodo imeli pod enakimi pogoji možnost zakupa oglasnega prostora po veljavnem ceniku oglaševanja na portalu Kamnik.info.

Naročene objave, razglase, oglasne pasice, sporočila kandidatov, njihovih predlagateljev in strank bomo v času volilne kampanje objavljali izključno na straneh spletnega portala kamnik.info, in sicer po veljavnem ceniku za oglasni prostor. V primeru zasedenosti posameznih oglasnih pozicij na portalu bo veljalo načelo, kdor pride (naroči) prej.

Za vsebino naročenih oglasov in objav, ki jih bomo objavili na način in v obliki kot nam bodo posredovane, je v celoti odgovoren naročnik objave.

Kljub temu si  uredništvo portala Kamnik.info pridržuje pravico, da zavrne objavo vseh naročenih oglasov in sporočil, ki bi morda vsebovali elemente sovražnega govora, hujskaštva, narodne, rasne, verske ali kake druge nestrpnosti, žalitve in podobno neprimerno vsebino.

Oglasi in druge naročene objavljene vsebine, bodo na portalu Kamnik.info objavljene skladno z Zakonom o volilni kampanji, in sicer zgolj z navedbo naročnika oglasa ali objave.

Kontakt in informacije

Cenik oglasnega prostora ter druge informacije v zvezi z oglaševanjem ter izrabo prostora na portalu Kamnik.info lahko vsi zainteresirani pridobite, če pišete na e-mail: urednistvo@kamnik.info ali pokličete na telefon 041 923 922.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve