Naslovnica / NOVICE / Gostilna Pri planinskem orlu v elitni druščini najboljših restavracij po izboru vodnika In Your Pocket

Gostilna Pri planinskem orlu v elitni druščini najboljših restavracij po izboru vodnika In Your Pocket

zvonkainjanezursic

Zvonka in Janez Uršič – srce družinske gostilne Pri planinskem orlu

Mednarodni vodnik In Your Pocket, ki izhaja v angleškem jeziku, je razglasil najboljše slovenske restavracije po regijah in v elitni druščini najboljših restavracij v okolici Ljubljane, se je znašla tudi družinska gostilna Pri planinskem orlu.

Za najboljšo restavracijo v okolici prestolnice, so bralci vodnika In Your Pocket izbrali gostilno Skaručna, sledijo ji Dvor Jezeršek ter gostilna Krištof, odlično četrto mesto, pa je pripadlo družinski gostilni Pri planinskem orlu Janeza Uršiča iz Stahovice.

Pravzaprav bi lahko rekli, da ima Kamnik med predstavniki najboljših kar dva domača Janeza. Prvo mesto med najboljšimi ljubljanskimi restavracijami je namreč osvojila restavracija JB – Janeza Bratovža, ki je, kot kamniški soobčan, aktivno sodeloval tudi pri pripravi in promociji Okusov Kamnika.

Če se malček pošalimo, pa si lahko Kamničani prilastimo še malček slave in zaslug, kajti ne smemo pozabiti na kamniško ‘zvesto roko in delavno ročico’, oz. Aleksandro Jezeršek Matjašič, ki jo je, na Amorjevi puščici, pravzaprav je bil kar poročni avtobus, še ne tako dolgo tega, s Šutne odneslo na bližnji Dvor Jezeršek.

Vsem skupaj iskrene čestitke za odlične uvrstitve!