Naslovnica / Črna kronika / Gostilniški pretep, zakonski spori in žaljenje sosede
Simbolična fotografija.

Gostilniški pretep, zakonski spori in žaljenje sosede

Vročina marsikomu, še posebej, če je zabeljena še z alkoholom, marsikomu udari v glavo, zato se morajo policisti in policistke nemalokrat ubadati tudi s preveč razgretimi občani in občankami. V minulem tednu so tako z globo mirili gostilniškega razgrajača, žalilca sosede in zakonca, ki sta se sprla, še vedno pa iščejo tudi tatove koles in mopeda, da prometnih nesreč in podobnih prekrškov sploh ne omenjamo.

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 27. 6. do 2. 7.2016)

PONAREJEN BANKOVEC ZA 100 EUR
27. 6. 2016 – Policisti so zasegli bankovec za 100 EUR, ki je bil vnovčen v enem od kamniških lokalov. Obstaja utemeljen sum, da je ponarejen, zato je bil poslan v ekspertizo. O rezultatih bo obveščeno sodišče.

TATVINA DVEH KOLES NA ZIKOVI
27. 6. 2016 – Iz kolesarnice bloka na Zikovi sta bili v juniju odtujeni kolesi znamke Schirocco črno-rdeče barve in znamke Rog holland črne barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA MOPEDA NA STELETOVI
28. 6. 2016 – Neznanec je na Steletovi izvršil tatvino mopeda znamke Tomos tip Flexer rdeče barve. Lastnik je oškodovan za okoli 400 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V VOLČJEM POTOKU
28. 6. 2016 – Na lokalni cesti v Volčjem Potoku je voznica, ki je vozila iz Radomelj proti Kamniku, zapeljala na bankino, trčila v prometni znak in se nato ustavila na travniku. V nesreči se je poškodovala, zato je bila z reševalnim vozilom odpeljana v KC Ljubljana. Zoper voznico so uvedeni postopki po ustreznih prometnih predpisih. Nadejamo se, da si bosta voznica in prometni znak čim prej opomogla.

TATVINA KOLESA NA LJUBLJANSKI CESTI
29. 6. 2016 – Neznanec je na Steletovi izvršil tatvino moškega kolesa znamke Univega, tip DS 830, oranžno sive barve. Kolo je dobilo »noge« kljub temu, da je bilo priklenjeno z verigo na stojalo za kolesa. O dejanju je bilo obveščeno pristojno sodišče.

TUHINJSKI GOSTILNIŠKI PRETEP
30. 6. 2016 – Strast se je vnela med moškima v gostinskem lokalu na območju Tuhinjske doline. Kri je zavrela do te mere, da je mlajši starejšega udaril v predel levega očesa. Starejši je iskal zdravniško pomoč v ZD Kamnik in nazadnje v KC Ljubljana. Vroče strasti bodo dobile epilog v izreku denarne globe. Bati se je, da bo ob visokem znesku kri ponovno zavrela.

ZASTOJ SRCA NA GLAVNEM TRGU
30. 6. 2016 – Policisti so dobili obvestilo, da je na Glavnem trgu občan padel v nezavest. Na kraju so reševalci ZD Kamnik občanu nudili prvo pomoč in ga nato odpeljali v nadaljnje zdravljenje v KC Ljubljana.

Naj ob tem ponovno dodamo, da je na Glavnem trgu, v prostorih NLP, kjer se nahajajo bankomati, tudi defibrilator, ki je lahko v veliko pomoč pri oživljanju.

PROMETNA NESREČA V PODGORJU
30. 6. 2016 – Na lokalni cesti v Podgorju je prišlo do prometne nesreče med kolesarjem in motoristom. Nesrečo je povzročil kolesar, ko je iz stranske ceste zapeljal na lokalno cesto v trenutku, ko je z njegove leve pripeljal motorist. Poškodovana sta bila oba. Motorista so reševalci oskrbeli na kraju nesreče, kolesar pa je bil odpeljan v KC Ljubljana. Kolesar bo za izsiljevanje prednosti plačal globo.

VLOM V AVTODOM V VOLČJEM POTOKU
30. 6. 2016 – Državljan Nemčije si bo zagotovo postanek, ki ga je opravil v Arboretumu, zapomnil po tem, da mu je bilo vlomljeno v avtodom. Neznanec je pri tem turistu odnesel kar nekaj predmetov in ga tako oškodoval za okoli 2500 EUR.

PROMETNA NESREČA NA KRIŽU
30. 6. 2016 – Na Križu se je zgodila prometna nesreča s poškodbami. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola. Obstajal je tudi sum, da vozi pod vplivom prepovedanih substanc, zato je bil odrejen strokovni pregled. Na pristojno sodišče je bila za nesrečo podana kazenska ovadba po 324. členu »Nevarna vožnja v cestnem prometu« Kazenskega zakonika RS.

TATVINA MOPEDA NA STELETOVI
1. 7. 2016 – Neznanec je na Ljubljanski cesti izvršil tatvino mopeda znamke Tomos tip Flexer črne barve z modrimi vilicami in sivim sprednjim blatnikom. Lastnik je oškodovan za okoli 500 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

ŽALIL SOSEDO
1. 7. 2016 – V okolici Kamnika je občan izrekel par krepkih svoji sosedi. Zaradi njegove neprijaznosti so ga obiskali policisti in mu na plačilni nalog zapisali krepko globo.

OBLEŽAL V JARKU
2. 7. 2016 – Alkohol je moškemu povzročil motnje v centru za ravnotežje in posledica je bila padec v jarek. Moški, ki je hodil v smeri Kamniške Bistrice, si je pri padcu poškodoval levo roko. Za poškodbo po poskrbeli reševalci ZD Kamnik. Policisti pa so poskrbeli za plačilni nalog, zaradi kršitev zakona o varstvu javnega reda in miru.

SPOR MED ZAKONCEMA
2. 7. 2016 – Do kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je prišlo med zakonskima partnerjema izven Kamnika. Za kršitev je bila izrečena globa.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK POZROČIL NEREČO
3. 7. 2016 – Na Ljubljanski cesti je voznik vozil iz Duplice proti centru Kamnika in zapeljal desno v parkirano tovorno vozilo. Pri obravnavi nesreče je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Voznik je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve