Naslovnica / ŠPORT / H2O POLO NOVICE: Začetek sezone 2014/15

H2O POLO NOVICE: Začetek sezone 2014/15

Vsako leto se v mesecu oktobru pričnejo tekmovanja v vaterpolu, tudi letos kamniško društvo igra v državnih prvenstvih in pokalnih prvenstvih, naše ekipe v mlajših kategorijah pa znova ciljajo visoko, kar so tudi nakazale z dobrimi rezultati na prvih turnirjih.

Najmlajši so odigrali 2 turnirja, na prvem so osvojili 3. mesto, na drugem so bili 5.

Ekipa dečkov in deklic do 13 let je na turnirju v Mariboru gladko odpravila vrstnike iz Maribora in Ljubljane, fantom in puncam se obrestuje, da obiskujejo turnirje v Sloveniji, dobra šola je bil zagotovo turnir v Dubrovniku.

Ekipa do 15 let je bila na tekmovanja prijavljena kljub temu, da je fantov in deklet letnika 2000 premalo. Že prve tekme so pokazale, da je bila odločitev za nastop v DP pravilna, saj so vrstnike iz Maribora premagali, z Ljubljano pa tesno izgubil.

Kadeti so na prvi tekmi nadigrali Ljubljano v drugem krogu so izgubili z AVK Triglav 14-11 z dobrim pristopom in obiskom treninga bi lahko pristali zelo visoko. Mladinci so po vsej verjetnosti naša najmočnejša ekipa, dober trening in veliko tekem prinaša uspeh. Dobro delo trenerjev, upravnega odbora in seveda lastni želje ob podpori staršev jih lahko pripelje na najvišjo stopničko. Velik dejavnik pri uspehu športnikov je tudi šola, ko si učenec pravilno razporedi čas, ima tudi dovolj časa za treninge. Na prvi tekmi so mladinci v Kopru premagali primorske vaterpoliste 16-9, druga tekma v Kranju je pokazala, da so pričakovanja pri mladincih upravičena, neodločen rezultat 5:5 z AVK Triglav je dobra popotnica v novo leto

Člani so v pokalnem prvenstvu žal izpadli po porazu v Ljubljani proti Slovan Ljubljana, začetek DP je bil 7.1.2015, ekipa VD Kamnik je bila močno oslabljena, kljub temu je v Kranju proti pokalnemu prvaku izvlekla soliden rezultat, končnih 15:7 za Triglav je bilo kar sprejemljivo: strelci za Kamnik so bili: Martin Stele in Gašper Šenica 3, Tadej Debevec 1 gol, naslednjo tekmo Kamničani igrajo proti Ljubljani 24.1.2015

Na pripravah reprezentance kadetov je bilo 7 fantov iz Kamnika, reprezentanca bo imela v letu 2015 evropske igre mladih v Bakuju, še prej bodo kvalifikacije in upamo, da se spet uvrstimo na glavni turnir.

Tudi ostale naše dejavnosti so dobro obiskane, vaterpolo plavalna šola, ki poteka v bazenu CIRIUSa je dobro zasedena, letos imamo tudi program vaterpolo, ki poteka enkrat v telovadnici in enkrat v bazenu.

V letu 2015 naj vam zaželimo mnogo veselih in srečnih trenutkov, imejte srečo z zdravjem in čim manj poškodb

Dare Homar

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve