Naslovnica / Črna kronika / Huda prometna nesreča s čelnim trčenjem pri krožišču v Mengšu

Huda prometna nesreča s čelnim trčenjem pri krožišču v Mengšu

Nekaj pred 19. uro zvečer je na izvozu krožišča v Mengšu prišlo do hude prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila, poškodovana pa je bila najmanj ena oseba.

prometna nes. menges 2

Do prometne nesreče, v kateri so trčili vozniki treh osebnih vozil, je prišlo na izvozu krožišča v Mengšu v smeri proti Kamniku, v nesreči pa jo je najbolj skupil voznik manjšega osebnega vozila znamke Toyota, ki je ostal ukleščen v vozilu, iz katerega so ga s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Kamnik.

prometna nes. menges 15

 

Natančnih podatkih o okoliščinah oz. vzrokih prometne nesreče zaenkrat še nimamo, jih bomo pa dodali takoj, ko nam bodo posredovani.

Gasilci so bili o prometni nesreči obveščeni ob 18.55, na kraju nezgode pa som, razen policistov in reševalcev NMP Domžale, posredovali gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali prizorišče nesreče, na vozilih odklopili akumulatorje, s tehničnim posegom rešili ukleščenega voznika ter pomagali reševalcem, ki so oskrbeli in odpeljali poškodovanega voznika. Ob tem so hkrati z vpojnim sredstvom posuli še razlite motorne tekočine ter na koncu, skupaj z vlečno službo, poskrbeli za odstranitev razbitin in čiščenje cestišča.

 

Zaradi prometne nezgode je bila cesta Mengeš – Kamnik, kako uro in pol, zaprta za ves promet.

prometna nes. menges 3