Naslovnica / NOVICE / Izjemen, stoodstotni uspeh poklicnih maturantov GSŠRM ter 12 zlatih maturantov

Izjemen, stoodstotni uspeh poklicnih maturantov GSŠRM ter 12 zlatih maturantov

Danes dopoldne je v prostorih Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra potekala podelitev maturitetnih spričeval dijakinjam in dijakom, ki so opravljali poklicno maturo iz smeri Predšolske vzgoje, Ekonomskega tehnika in Gastronomije in turizma – izobraževanje odraslih.

Po glasbenem uvodu je ravnateljica Barbara Trstenjak razglasila rezultate in požela bučen aplavz ter vesele vzklike dijakov, saj so maturo uspešno opravili prav vsi, ki so jo opravljali v celoti.

Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra se letos lahko pohvali še z dvanajstimi poklicnimi zlatimi maturanti med katerimi je kar 5 diamantnih maturantk z vsemi doseženimi točkami.

Zlati poklicni maturantje Jan Sašek, Lara Pintar, Zala Cotman, Anja Kramar, Maja Pestotnik, Maša Peterka in Urša Prosen ter diamantne maturantke Nana Balantič, Katja Erdani, Brina Tič, Petja Matjan Zupan in Ana Škarja so prvi prevzeli svoja odlična spričevala, prejeli pa so tudi pohvale za izjemen splošni uspeh in zlate cekine.

Skupaj  je maturo opravilo 97 rednih dijakinj in dijakov ter 7 dijakov iz programa izobraževanja odraslih, prav vsi pa si sedaj lahko oddahnejo in si čestitajo ter se odpravijo na zaslužen poletni oddih.

Vsem maturantkam in maturantom iskreno čestitamo za dosežen uspeh in odlične rezultate!