Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni poziv za oddajo stojnic na kamniškem novoletnem sejmu

Javni poziv za oddajo stojnic na kamniškem novoletnem sejmu

Zopet je leto naokoli in spet prihaja čas veselja ter prazničnega razpoloženja. Kamnik se že vneto pripravlja na bližajoči se veseli december, ko se vsi povežemo v prireditvi Kamnik. Decembra. Čas veselja.

K sodelovanju ste vabljeni ustvarjalci oblačil in nakita, voščilnic, izdelkov za dom, slikarji ipd. Pogoj za sodelovanje je celodnevna prisotnost na sejmu in prijavljena dejavnost (s.p., d.o.o., osebno dopolnilno delo).

Sejem bo potekal v središču mesta Kamnik, na Glavnem trgu, od četrtka, 04. 12. 2014 do torka, 30. 12. 2014. Urnik obratovanja sejma je od 11.00 ure do 18.00 ure.

Na voljo so sejemske stojnice, v velikosti 2×1 m. Število sodelujočih na sejmu je omejeno. Upoštevali bomo čim večjo raznolikost ponudbe ter estetski vidik izdelkov. Seznam razstavljalcev bo znan v četrtek, 27.11. 2014.

Sejemske stojnice so namenjene prodaji izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju in so primerni za darila. Vsi razstavljavci morajo imeti potrdilo, da njihovi izdelki sodijo med domačo in umetnostno obrt, so unikatni, oziroma drugače ustrezajo prednovoletni ponudbi.  Ob prijavi nam pošljite podroben opis in fotografijo izdelkov.

Cena za najem sejemske stojnice je simbolična in ob upoštevanju vseh pogojev znaša 10 EUR/dan (DDV vključen),velja predplačilo.

Prijavo lahko prinesete osebno, pošljete po elektronski pošti: katarina.marinovic@kamnik-tourism.si ali pa po pošti, najkasneje do 24. 11. 2014. Pismo naslovite na Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, Glavni trg 2, 1241 Kamnik.

Po prejemu prijave vas bomo pravočasno obvestili o potrditvi sodelovanja na sejmu. Za vse dodatne informacije se obrnite na Katarino Marinovič: 031/511-021, katarina.marinovic@kamnik-tourism.si.

Vabljeni, da s svojo bogato in izbrano ponudbo na božično-novoletnem sejmu popestrite dogajanje in prikradete nasmeh na obraz vsakega obiskovalca Kamnika.

Veselimo se sodelovanja z vami ter vas  lepo pozdravljamo.

TIC Kamnik