Naslovnica / NOVICE / Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v občini Kamnik v letu 2022

Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v občini Kamnik v letu 2022

Občina Kamnik je objavila Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v občini Kamnik v letu 2022. Za sofinanciranje je v letošnjem letu predividenih 130.000 evorv, rok za prijave pa poteče 9. februarja 2022 ob 12. uri.

Predmet javnega razpisa je sofinaciranje oblik ustvarjanja, ki so temelj zagotavljanja javnih kulturnih dobrin in so v javnem interesu na področju kulture za ustvarjanje in posredovanje ljubiteljske kulturne dejavnosti kot so: glasbena, plesna, gledališka, lutkovna, likovna, literarna, založniška, filmska in video, fotografska, izobraževalna, raziskovalna, dejavnost širjenja kulture med občane, nove medije ter druge vsebine s področja kulture, ki bodo na območju občine Kamnik izvedene v letu 2022 oz. bodo izvedene na regijskem, državnem ali mednarodnem nivoju in bodo pomenile prispevek z zadovoljevanjem kulturnih potreb in prepoznavnosti občine.

Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev v letu 2022: 130.000 evrov.

Rok za predložitev prijave na razpis je: 9. 2. 2022 do 12. ure

Celotno besedilo razpisa, prijavne obrazce in osnutek pogodbe si lahko prenesete in ogledate s klikom na spodnje povezave.

Povezave