Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni razpis za sofinanciranje športa v občini Kamnik za leto 2016

Javni razpis za sofinanciranje športa v občini Kamnik za leto 2016

Občina Kamnik razpisuje Javni razpis za sofinanciranje športa v letu 2016. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvajanja športnih programov v občini Kamnik v letu 2016 v skupni višini 260.292 EUR

 • 21.292 EUR – športni programi VVZ, OŠ in SŠ
 • 202.000 EUR – redna športna vadba, izpopolnjevanje v športu, delovanje društev
 • 10.000,00 EUR – sof. stroškov najemov na področju športa
 • 27.000 EUR – sofinanciranje izvedbe športnih in promocijskih prireditev v občini Kamnik in udeležbe na velikih mednarodnih športnih prireditvah).

Proračunska sredstva bodo razdeljena v skladu z Merili in normativi za vrednotenje športnih programov v Občini Kamnik (priloga Pravilnika za vrednotenje športnih programov v občini Kamnik) in s sprejetim LPŠ v občini Kamnik za leto 2016.

Na razpisu za sofinanciranje programov športa lahko kandidirajo izvajalci športne dejavnosti, in sicer:

 • športna društva in klubi, registrirani po Zakonu o društvih;
 • zveze športnih društev, ki jih ustanovijo športna društva za posamezna območja ali panoge;
 • zavodi, zasebniki ali druge organizacije, ki so na podlagi zakonskih predpisov registrirane za opravljanje dejavnosti na področju športa;
 • zavodi s področja vzgoje in izobraževanja.

Rok za prijavo je do vključno 4. 2. 2016.

Povezave:

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve