Naslovnica / ŠPORT / Jesenski nogometni turnir na Selih

Jesenski nogometni turnir na Selih

Na Selih se je v nedeljo odvil eden izmed zadnjih turnirjev v tej jeseni, ki ga je že tretjič zapored organiziral ŠKD Sela.

Kljub oblačnemu in celo občasno deževnemu vremenu, se je prijavilo kar 9 ekip iz celotne tuhinjske doline. Od Motnika, Šmartna, Tuhinja, ne smemo pa pozabiti omeniti odličnih domačih ekip s pomenljivimi imeni ŠKD Sela Jabuki (mladi, zdravi, zagnani), ŠKD Sela Lisjaki (malo bolj izkušeni in pretkani) ŠKD Sela Petelini (pridejo in zavzamejo gnojišče, ne – oprostite – igrišče).

 

Lisjaki slednji so se pomerili z zmagovalno ekipo M5 v finalu in verjetno, ker se je že nekoliko večerilo in se je pojavila kurja slepota, tudi za las izgubili. Seveda pa moramo pohvaliti njihovo zavzetost in predanost, da so se podali v boj in vsekakor dosegli najboljši rezultat nogometnih turnirjev ŠKD Sela.

 

Čestitke pa tudi ostalim ekipam, ki so v slogu fair play-ja odigrali vse tekme, ki so klljub razmočenemu igrišču minile brez večjih poškodb. Organizator, ŠKD Sela, obljublja, da vas bodo naslednje leto zopet povabili na turnir na Selih.

ŠKD Sela