Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / K mami Pauli na pristno blejsko kremšnito

K mami Pauli na pristno blejsko kremšnito

Gostinski lokal v notranjosti osrednjega kamniškega nakupovalnem središča Qlandia je v začetku novembra dobil novo, osveženo podobo, razširjeno ponudbo in tudi novo ime – Kavarnica mama Paula, v kateri je moč odslej dobiti tudi pristne blejske kremšnite.

Da se z lokalom v Qlandiji dogaja nekaj zanimivega, so obiskovalci, ki tamkaj med nakupovanjem kaj radi popijejo kako kavo, izpolnijo loterijski listek ter pokramljajo s prijatelji in znanci, v začetku tega meseca najprej opazili predvsem po novih stolih in stilni opremi, ki dajejo lokalu toplejši in tudi nekoliko bolj intimen ambient, povsem svojo mizico pa so dobili tudi otroci.

Osvežitev lokala in tudi izboljšanje ponudbe Kavarnice pri mami Pavli je »zakrivil« novi najemnik Dejan Kotar iz Britofa pri Kranju, ki je sicer že stari znanec kamniške Qlandie, kajti njegovo podjetje, ki se ponaša s 25-letnim delovanjem in 42. zaposlenimi, ima v Qlandii Kamnik že sedem let tudi kemično čistilnico.

Kot nam je povedal novi najemnik, so odločili, da se podajo tudi v gostinske vode, kajti hči zaključuje šolanje tekom katerega je postala prava mojstrica tudi za različne sladice, tako da bo vodenje lokala  bržkone že kaj kmalu povsem v njeni domeni.

Gostje so, po besedah Dejana Kotarja, spremembe v lokalu sprejeli zelo dobro, pohvalili pa so tudi novo, izboljšano ponudbo, ki odslej prinaša tudi različne prigrizke, toaste, tortice in, kot smo že omenili, tudi originalne blejske kremšnite ter seveda dobro kavo.

Ob tem je novi najemnik še dejal, da bodo v prihodnje poskrbeli tudi za pestrejše dogajanje, denimo z različnimi priložnostnimi prireditvami in sobotnimi glasbenimi dopoldnevi oz. da se bodo še naprej trudili, da njihove goste vsaj nekoliko pocrkljajo, kar jim zaenkrat, vsaj po našem mnenju, kar dobro uspeva.

Nekaj prireditev in dogodkov v Kavarnici pri mami Pavli se je že odvilo, bo pa precej zanimivo tudi na današnji črni petek, ko so v Qlandii na voljo številni popusti, večerno javno žrebanje nagrad v sklopu Moji QL Black Friday nakupi, pa bo od 18. ure naprej pri Kavarnici mama Paula popestreno tudi z živo glasbo.