Naslovnica / Napovedi in obvestila / K polnočnici na Veliko planino!

K polnočnici na Veliko planino!

Pred vrati so prazniki, ki se jih že vsi veselimo. Tokrat bo božič, vsaj pri nas na Veliki planini, končno spet bel, obeta se nam tudi jasna noč. Izkoristite BREZPLAČNO sedežnico na božični večer.

Polnočnica na Veliki planini bo! V nedeljo, na božični večer vas vabimo, da se nam pridružite pri tradicionalni polnočnici v kapeli Marije Snežne v pastirskem stanu.

Nihalka bo vozila ves večer in vse do 4. ure zjutraj vsako polno uro, sedežnica bo obratovala do 23. ure. Že na spodnji postaji bo zadišalo po kuhanem vinu, na planini pa bo gostišče Zeleni rob odprto do 3. ure zjutraj.

Tokrat vam na božični večer ob nakupu vozovnice za nihalko med 17. in 21. uro podarimo BREZPLAČNO vozovnico za sedežnico! Ker med 17. in 20. uro na Veliki planini poteka nočno sankanje vas vabimo, da v tem času izkoristite brezplačno sedežnico, saj je v času sankanja hoja od zgornje postaje nihalke do Zelenega roba omejena.

 

Vabljeni na NOČNO SANKANJE od četrtka do nedelje!

Vabimo vas na nepozabno zimsko avanturo na Veliko planino! Spust s sanmi po 2,4 kilometrov, dolgi razsvetljeni progi je pravo doživetje tako za odrasle, družine, zahtevne in nezahtevne sankače. Nimaš sani? Piši nam in jih rezerviraj pri nas!

 

VOZNI RED 24.12.2017
Nihalka: 9.00 – 4.00 (vsako polno uro, razen 1.00)
Sedežnica: 9.30 – 23.00 (prilagojeno na vozni red nihalke)

Splošne pogoje programa ”Nočno sankanje na Veliki planini” si oglejte tukaj.

Velika planina d.o.o.