Naslovnica / ŠPORT / Kamničani so v namiznem tenisu prijateljsko premagali Mengšane

Kamničani so v namiznem tenisu prijateljsko premagali Mengšane

V Namiznoteniškem klubu Kamnik smo pridobili dve novi profesionalni mizi. Takoj smo opravili krst miz na tekmi med sosednjima, športno prijateljskima občinama Kamnikom in Mengšem.

Tekma je odigrana v OŠ Marije Vere v nedeljo 27. oktobra. Papirna favoritinja je bila ekipa Mengša. Na krilih izjemnega Dušana Duleta Volkarja so Kamničani z velikim navdihom odigrali nad svojimi zmožnostmi in ustvarili presenetljivo zmago. Dušan je dosegel dve zmagi, enako kot kapetan Matjaž Mikuš. Eno zmago je prispeval tudi veteran Željko Đurić. Po posameznem delu je rezultat bil 5 : 4 za Kamnik. Sledil je odločilni dvoboj dvojic. Mikuš in Volkar sta bila bolj zbrana, kot Mengšana Osolnik in Gril. Končni zapis na semaforju 6 : 4 za domače bo za dolgo zapomnjen, kot prva domača zmaga na novih mizah.  Trenerja Gregorc in Hribar sta bila zelo zadovoljna s prikazano kvaliteto dvobojev. Sodnik tekme,  Robson Smrekar je korektno opravil svoje delo. Pohvalil je vse igralce za odlično igro in za naelektreno toda primerno vzdušje in obnašanje v dvorani.

Naslednje tekmovanje bo Alpska posamezna namiznoteniška liga. Igrali bomo v treh kvalitetno različnih ligah. Začetek tekmovanja bo v nedeljo, 3. novembra, konec pa v nedeljo 22. decembra. Lahko se prijavite v telovadnici OŠ Marije Vere ob sobotah in ob nedeljah ob 10:00 uri. V teh terminih bomo tekmovali po sistemu vsak z vsakim na tri dobljene nize. Prijazno vabljeni igralci in gledalci.

Zapisal: Željko Đurić, NTK Kamnik

X