Naslovnica / NOVICE / Kamniški novoletni sejem – poziv razstavljalcem

Kamniški novoletni sejem – poziv razstavljalcem

Zavod za turizem in šport v Občini Kamnik je objavil javni poziv prodajalcem za prodajo na božično-novoletnem sejmu v Kamniku, ki bo potekal od 26. do 31. decembra 2015.

Kamniški novoletni sejem torej bo, je pa datum, vsaj z gledišča potencialnih najemnikov stojnic, kot tudi morebitnih obiskovalcev sejma, morda postavljen precej nerodno, saj se bo sejem začel šele v času po božiču, ko je večina daril običajno že kupljenih.

O vzrokih za tovrstno izbiro termina kamniškega novoletnega sejma povprašali Dorotejo Narat, ki je na Zavodu za turizem in šport Občine Kamnik zadolžena za organizacijo prireditve. V telefonskem pogovoru nam je povedala, da je do odločitve prišlo zaradi pritožb prodajalcev na stojnicah v preteklih letih, ki so se pritoževali nad slabo prodajo. Prodaja je namreč potekala v času, ko na Glavnem trgu ni bilo organiziranih prireditev, zato je letos padla odločitev, da se sejem organizira šele po božiču, ko se bo na Glavnem trgu odvijal tudi različen zabavni novoletni program, ki utegne v središče mesta privabiti večje število obiskovalcev.

Obrazložitev sicer lahko razumemo in sprejmemo, bi bilo pa bržčas precej bolje, če bi bilo za zabavno predpraznično dogajanje tudi v času pred božičnimi prazniki. Ampak za kaj takšnega najbrž ni denarja.

Naj spomnimo, da je v lanskem letu kamniški novoletni sejem potekal od 4. do 30. decembra, se pa nadejamo, da se bo, razen Zavoda za turizem in šport, morda opogumil še kak organizator, ki bo zapolnil sejemsko predbožično vrzel. Lani so namreč Božično sejmarjenje na Trgu svobode organizirali tudi člani KUD Kufr.

Javni poziv za stojnično prodajo na božično-novoletnem sejmu v Kamniku; 26. – 31. december 2015

Leto je naokoli in spet bodo med nami trije »dobri možje«, s tem pa tudi praznično decembrsko razpoloženje z veliko dobrotami. Kamnik se že vneto pripravlja na bližajoči se pravljični december. Vabljeni vsi razstavljavci, da s svojo bogato in izbrano ponudbo na božično-novoletnem sejmu v Kamniku popestrite dogajanje in prikradete nasmehe na obraze obdarovancev.

Sejem bo potekal na Glavnem trgu v središču Kamnika, od sobote, 26. 12., do četrtka, 31. 12. 2015. Urnik obratovanja je od 15.00–19.00 oziroma do konca koncerta na glavnem odru.

Na voljo so pokrite sejemske stojnice, v velikosti 2 × 1 m z odlagalno polico. Pogoj za najem stojnice je izključno 6-dnevni zakup (60 EUR z vključenim DDV-jem). Ob prijavi boste po pošti prejeli račun, ki ga je potrebno poravnati do začetka sejemske prodaje.

ROK PRIJAVE: do vključno 18. 12. 2015

Sejemske stojnice so namenjene prodaji izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju ter so primerni prazničnemu obdarovanju. Vsi razstavljavci morajo imeti potrdilo o osebnem dopolnilnem delu, samostojni dejavnosti ali kateri drugi obliki dejavnosti.

Prijavnica za stojnično prodajo

Pravila za stojnično prodajo

Prijavnico pošljite po elektronski pošti na naslov: doroteja.narat@kamnik-tourism.si

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve