Naslovnica / KULTURA / Kamniški swingerji odprli novo sezono

Kamniški swingerji odprli novo sezono

svinganje2Res je, v kamniškem Domu kulture se zbirajo swingerji, ampak, da ne bo pomote, ne takšni s kakršnimi se morda družite na divjih plažah v okolici Rovinja, temveč ljubitelji plesnih ritmov swinga.

Z nocojšnjo brezplačno mini delavnico v Klubu Doma kulture Kamnik, ki sta jo vodila inštruktorja swinganja Irina Kysselef in Metod Javornik, se je začela nova sezona sredinih swing plesnih večerov. Ljubitelji razigranega plesa boste prišli na svoj račun vsak mesec, vsi, ki bi se radi swing naučili plesati, pa se lahko priključite tudi dvomesečnemu tečaju. Tečaj poteka na dveh stopnjah, začetni in nadaljevalni, člani študentskih klubov Kamnik in Domžale, pa imajo pri tečajih tudi nekaj malega popusta. Plesni večeri pa so in bodo ostali brezplačni.

Vse skupaj je bilo videti prav zabavno, so pa sredini swing večeri, oz. tečaj swinga, morda tudi priložnost, da kak poskočen, ampak bolj plašen fant, spozna soplesalko svojih sanj. Videti je, da je med dekleti nekaj več zanimanja za swing, kot med fanti, zato je nekaj luštnih deklet moralo počakati na vrsto, da so si lahko izposodile soplesalca.

Skratka, kar korajžno, kajti človeka kar zasrbijo pete.

Swing, swing, swing…