Naslovnica / Napovedi in obvestila / Kamniško Božično sejmarjenje

Kamniško Božično sejmarjenje

Na kamniškem Trgu Svobode pod Malim gradom (za tiste, ki z imeni kamniških ulic in trgov niste najbolje seznanjeni, to je pri gostilnici Podkev, oz. pri Kamrici) potekajo še zadnje priprave na kamniško Božično sejmarjenje, ki se bo pričelo ob 15. uri in bo trajalo vse do večernih ur.

Organizatorji in ustvarjalci kamniškega Božičnega sejmarjenja med pripravami na prireditev.

Organizatorji in ustvarjalci kamniškega Božičnega sejmarjenja med pripravami na prireditev.

Če še ne veste kako bi preživeli današnje sobotno popoldne, lahko pridete na Trg Svobode, kjer kamniški ustvarjalci in izdelovalci unikatnih izdelkov ter Društvo Kufr pripravljajo kopico zanimivega dogajanja z bogatim zabavnim programom, ki se ga bodo razveselili predvsem otroci, saj se bodo lahko, na delavnici ulivanja svečk, naučili kako se dela sveče, si privoščili palačinke ter se razveselili tudi Božička z darili. Vmes bo za čarovniške trike in vragolije poskrbel čarovnik Jaka, z glasbenim nastopom, pa bo obiskovalce razveselila tudi Manca Berlec, ki je, nedavno tega, s svojim glasbenim talentom navdušila tudi gledalce pred televizijskimi sprejemniki. Priložnost lahko izkoristite tudi za nakupovanje božično-novoletnih daril, kajti na stojnicah podjetnih ustvarjalcev je moč videti in kupiti marsikaj zanimivega.

Organizatorji obljubljajo tudi pijačo in prigrizek, neposredno s prizorišča. pa lahko informacijo tudi osebno potrdimo, kajti lonec s kuhanim vinom se že greje nad ognjem.

Pridite, zagotovo bo na Trgu svobode mnogo bolj zabavno kot pred televizijo na domačem kavču.

Program dogajanja:

  • sejem unikatnih ročnih izdelkov, peka palačink —- od 15. do 19. ure
  • delavnica vlivanja svečk ———– od 15 do 17. ure
  • čarovnik Jaka ———————— od 17. do 18. ure
  • Manca Berlec ———————— ob 18. uri
  • prihod božička ———————– ob 18.30