Naslovnica / Trači in tračnice / Kemala je prva pozdravila Kamničanka

Kemala je prva pozdravila Kamničanka

Slovenijo je zajel pravi oboževalski vihar, kakršnega ne pomnimo že vse od Esmeraldinih časov, saj je v našo državo pripotoval ljubljenec številnih ženskih src Kemal oz. turški igralec Burak Özçivit, ki ga je na Brniku, z nekaj iznajdljivosti in malce sreče, kot prva pozdravila in se z njim tudi fotografirala mlada Kamničanka.

Kemal oz. Burak Özçivit, zvezdnik nadaljevanke Moja boš je včeraj z letalom pripotoval na Brnik, kjer ga je, v večji meri po zaslugi njenega iznajdljivega očeta, ki je hčeri uspel izpolniti veliko željo, z nekaj solzicami sreče v očeh, pričakala tudi mlada simpatična Kamničanka.

Kljub vsej svoji slavi in bržkone tudi vsaj rahli popotniški utrujenosti, pa Kemal oz. Burak ni deloval prav nič zvezdniško, ampak se je z mlado Kamničanko, ki ga je prišla pozdravit, prijazno in z veseljem tudi fotografiral.

Mlada Kamničanka si bo srečanje z Burakom zagotovo zapomnila za vse življenje, številne njene vrstnice, bržkone pa tudi precej starejše gospe, ki se že cel teden lišpajo v pričakovanju Kemala v upanju, da se ga ob srečanju v živo tudi dotaknejo, pa se utegnejo ob sreči mlade Kamničanke požreti od zavisti. Ampak mi ji vse skupaj prav od srca privoščimo, kajne?